Receptes
-
Gatavošana pa soļiem
Pašu gatavots luksofora saldējums: bez cukura un liekām piedevām
-
Salāti un uzkodas
Mazliet citādi gurķu salāti. Var glabāt arī ziemai!
-
Latviešu virtuve
Mazsālīti gurķīši, kas pārsteigs ar savu kraukšķīgumu! Par to parūpēsies 1 īpaša sastāvdaļa
-
Uztura mācība, diētas
Saldējumu izlase – ko labāk izvēlēties? + Mājas receptes un padomi vecākiem
-
Ievārījumi un konservi
Konservēti kabači ātrajā marinādē
-
Zivju ēdieni
Neparasti, bet gardi – varavīksnes forele cidoniju un biešu sālījumā
-
Zupas un buljoni
Zivju zupa: tumšā vai gaišā – izvēlies pats!
-
Picas, tortillas, maize u.c.
Smash burgers jeb plānburgers – vienkārši, lēti un gardi
-
Ievārījumi un konservi
Boršča sagatave ziemai – var ēst arī kā salātus
-
Zupas un buljoni
Avokado un garneļu aukstā zupa: vakariņas pa lēto gatavo Dairis Bertāns
-
Ievārījumi un konservi
Kabaču ikri mūsu gaumē; arī draugiem garšo
-
Gatavošanas padomi
Derēs ne tikai citronu sula: šefpavāra padomi zivs gatavošanā, PLUS receptes
-
Saldēdieni un kūkas
Viegls vasaras deserts – rīsu pudiņš ar ogām
-
Ievārījumi un konservi
Gurķu ceturtdaļas tomātu mērcē – tik gardi, ka izraisa atkarību
-
Picas, tortillas, maize u.c.
Ātri, viegli, lēti – fritatta ar sēnēm un šķiņķi; gatavo Kaspars Daugaviņš