Vakariņas
-
Gatavošana pa soļiem
Vecie labie griķi – kā tos pagatavot patiešām garšīgi
-
Mērces
Četras ātras mērcītes ēšanai ar makaroniem
-
Gatavošanas padomi
Meža gaļas konservi – četras idejas, ko ar tiem iesākt
-
Gatavošana pa soļiem
Kā izcept tiešām garšīgas kotletes?
-
Gatavošanas padomi
4 triki, kā ierasto kartupeļu biezeni padarīt gardāku
-
Zivju ēdieni
Vakariņas 15 minūtēs – zivs maisā
-
Siltie ēdieni
Sulīgās vistas gaļas kotletes
-
Siltie ēdieni
Mana "brīvo roku recepte" – cepeškrāsnī gatavoti maltās gaļas veltnīši ar burkāniem un sieru
-
Siltie ēdieni
Cepeškrāsnī gatavotas paprikas pusītes ar malto gaļu
-
Uztura mācība, diētas
Pāreja no brīvlaika uz skolas režīmu: kā pielāgot uzturu mācību grafikam? Idejas katrai ēdienreizei
-
Zupas un buljoni
Zivju zupa: tumšā vai gaišā – izvēlies pats!
-
Picas, tortillas, maize u.c.
Smash burgers jeb plānburgers – vienkārši, lēti un gardi
-
Zupas un buljoni
Avokado un garneļu aukstā zupa: vakariņas pa lēto gatavo Dairis Bertāns
-
Picas, tortillas, maize u.c.
Ātri, viegli, lēti – fritatta ar sēnēm un šķiņķi; gatavo Kaspars Daugaviņš
-
Siltie ēdieni
Vakariņas pa lēto: vistas un cūkgaļas iesmiņi ar pitas maizi un dārzeņiem