![Pēc aptuveni vienas stundas bauda viegli sālītus gurķīšus, kas būs īpaši kraukšķīgi, gāzētā ūdens dēļ.](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/120596/conversions/shutterstock_2031215699-804x536.jpg)
Latviešu virtuve
-
-
Anta Aizupe gatavo karbonādi ar fritētu kartupeļu cepurīti Baltā galdauta svētkiem
-
Pavāru un saimnieču knifiņi kāpostu štovēšanā + Ērika Dreibanta idejas, ko darīt ar pāri palikušajiem kāpostiem
-
Pelēkie zirņi ar bekonu Sudden Lights gaumē
-
Kā izcept sulīgu cūkas šņukuru
-
Idejas sarkanbaltsarkaniem Latvijas valsts svētku gardumiem
-
Mājās gatavota vistas aknu pastēte
-
Bukstiņputras sacepums ar asinsdesu, kraukšķīgo bekonu un ābolu - dzērveņu mērci
-
7 ieteikumi, kā pagatavot pufīgas kotletes
-
Latgales kulinārijas gardums - saldās asuškas skābā krējuma mērcē
-
Mīklā cepta žāvēta cūkgaļa
-
Cūkgaļas galerts. Gatavojam mājās!
-
Aknas marinādē
-
Piena zupa ar berztām klimpām
-
Cepta karpa