
Vakariņas
-
-
Veģetārie tabulē salāti ar dārzeņiem un humosu – gatavo Aija Andrejeva
-
Gaspačo ar grauzdētu maizi: gatavo pludmales volejboliste Anastasija Samoilova
-
Aukstā zupa ar olu – recepte pa spēkam arī mazākam skolēnam
-
Andrejs Reinis Zitmanis rullē supergaro makaronu un gatavo ravioli ar vistas gaļas pildījumu
-
Garšo debešķīgi! Cepts Ķīnas kāposts ar sezama sēklām un lociņiem
-
Grilēta vistas fileja ar dārzeņiem: gatavo Žoržs Siksna
-
Skābums, sāļums, ņiprums un citi Mārtiņa Sirmā knifi, lai aukstā zupa garda; PLUS gaspačo recepte
-
Izvēlies, sāļas vai saldas – rudzu miltu pankūkas ar kefīru
-
Cālis sojas un medus mērcē – gatavo Intars Busulis
-
Griķu nūdeles ar vistas fileju un dārzeņiem – arī līdzņemšanai pusdienu kastītē
-
Brokastīm vai vakariņām – sāļās vafeles ar ceptas olas dekoru
-
Auzu pārslu pankūkas ar sieru – bērni ēd kārām mutēm
-
Lēti, vienkārši un neparasti – griķu putra ar olu un lociņiem
-
Kruasāns ar olu un kūpinātu lasi