Sēnes
-
-
Mutē kūstošs sēņu pīrāgs
-
Dabas muzejā ģimenes diena "Stabiņš sūnās, galdiņš virsū"
-
Kas jādara, lai konservētas bekas nebūtu glumas un citi praktiski padomi sēņu pārstrādei
-
Dabas muzejs aicina apmeklēt 2 sēņu izstādes
-
Saindēšanās pazīmes var parādīties arī vairākas dienas pēc sēņu lietošanas uzturā. Kas ir jādara, ja ir kaut mazākās aizdomas par saindēšanos ar sēnēm?
-
Bērzlapju karbonādes
-
Kur lūkot pēc baravikām Pierīgā un cik tās maksā Centrāltirgū? FOTO
-
Ko darīt, ja sasēņotas vien pāris bekas? Uzcep gardu omleti!
-
Dodies uz mežu sēņot? 5 svarīgi noteikumi, ko ņemt vērā!
-
Kā pagatavot gailenes tā, lai tās nezaudētu aromātu un formu? Iesaka kulinārijas bloga autors
-
Cilvēki sociālajos tīklos dalās ar atrastajām meža veltēm. Speciālists iesaka uzmanīties
-
Vieglas vakariņas pusstundā: ar vistas fileju pildīti šampinjoni siera cepurītē
-
Sēņu un pupiņu omlete. Brokastīm ir jābūt gardām!
-
Vai zināji, ka Latvijā aug pasaulē pati indīgākā sēne?