
Pusdienas
-
-
Ideālā plova recepte – iesaka šefpavārs Lauris Aleksejevs
-
Vasarīgai maltītei – salāti ar grilētu sieru
-
Veģetārie tabulē salāti ar dārzeņiem un humosu – gatavo Aija Andrejeva
-
Gaspačo ar grauzdētu maizi: gatavo pludmales volejboliste Anastasija Samoilova
-
Aukstā zupa ar olu – recepte pa spēkam arī mazākam skolēnam
-
Andrejs Reinis Zitmanis rullē supergaro makaronu un gatavo ravioli ar vistas gaļas pildījumu
-
Garšo debešķīgi! Cepts Ķīnas kāposts ar sezama sēklām un lociņiem
-
Grilēta vistas fileja ar dārzeņiem: gatavo Žoržs Siksna
-
Skābums, sāļums, ņiprums un citi Mārtiņa Sirmā knifi, lai aukstā zupa garda; PLUS gaspačo recepte
-
Cālis sojas un medus mērcē – gatavo Intars Busulis
-
Griķu nūdeles ar vistas fileju un dārzeņiem – arī līdzņemšanai pusdienu kastītē
-
Pica bez mīklas Andra Daugaviņa gaumē. RECEPTE
-
Lēti, vienkārši un neparasti – griķu putra ar olu un lociņiem
-
Maltas cūkgaļas voks medus un sojas mērcē. Gatavo dziedātāja Emilija