Kā pagatavot neapēstās Lieldienu olas. 16 receptes
Ja secini, ka raibu raibās olas Lieldienām esat sakrāsojuši par daudz, tad skati šo recepšu apkopojumu, kur olas ir viena no ēdiena sastāvdaļām.

FOTO: Shutterstock.com
Vislabāk olas ir ēst uzreiz pēc vārīšanas, bet ja tās paliek neapēstas – nelobītas uzglabā ledusskapī 7-10 dienas, savukārt lobītas jāapēd divās, trijās dienās.
Vislabāk olas ir ēst uzreiz pēc vārīšanas, bet ja tās paliek neapēstas – nelobītas uzglabā ledusskapī 7-10 dienas, savukārt lobītas jāapēd divās, trijās dienās. Arī Lieldienu krāsotās olas pa nakti jāliek ledusskapī, lai produkts būtu drošs lietošanai uzturā.