![Melleņu vietā esam izmantojuši arī avenes, bet noteikti var likt vēl citas ogas un augļus. Galvenais ļaut vaļu fantāzijai un lūkot, lai mīkla ir vijīga – ne par šķidru, ne par biezu.](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/120909/conversions/shutterstock_552843463-804x536.jpg)
Viegla recepte
-
-
No Kadagas pārvesta recepte – omlete ar kabačiem un burkāniem
-
Aizķērušās aprikozes, kuras neviens vairs neēd? Pagatavo saldējumu!
-
Ātri pagatavojams kabaču sacepums ar tītara fileju, tomātiem un sieru
-
Jaunie kartupeļi bekona-siera mundierī
-
Aveņu-biezpiena kokteilis karstam laikam
-
Ātrā uzkoda vasaras vakariem – kabaču nūjiņas siera panējumā
-
Kraukšķīgie aunazirņi. Pievieno salātiem, zupai vai ēd čipsu vietā!
-
Pēdējais brīdis apēst rabarberus! Apgāztais rabarberu kēkss, kas jābauda ar saldējumu
-
Izmēģinām "Dimdiņu" grildārzeņus! Grilēto salātu recepte dārza svētkiem
-
Rabarberu–biezpiena plātsmaize ar brīnumgardu virsiņu
-
Makaroni ar saldo krējumu un vistas fileju. Viens, divi un gatavs!
-
Rabarberu limonāde. Pasniedz ar ledu!
-
Recepte, kad galīgi nav spēka rosīties virtuvē: kā garšīgi pagatavot saldētus dārzeņus
-
Pašgatavots mohito saldējums. Mmm, izmēģini!