Pašu gatavots luksofora saldējums: bez cukura un liekām piedevām

Spilgtas krāsas un augļu kārtas padara šo saldējumu vizuāli pievilcīgu un jautru! Tajā nav ne cukura, ne lieku piedevu – tikai tīrs augļu prieks katrā kumosā.
Viegli pagatavojams saldējums, kas bērniem patiks luksofora krāsu dēļ vien.

FOTO: Publicitātes foto

Viegli pagatavojams saldējums, kas bērniem patiks luksofora krāsu dēļ vien.

Recepti iesaka sertificēta uztura speciāliste, Rimi Bērniem eksperte Olga Ļubina.

 

Sastāvdaļas:

  • 250 g mango
  • 250 g zemeņu
  • 250 g kivi vai vīnogas (ar vīnogām rezultāts saldāks!)
Reklāma
Reklāma

 

Pagatavošana

  1. Mango nomizo un sagriež. 
  2. Katru augli sablendē atsevišķi. 
  3. Formiņās lej masu pakāpeniski – vispirms mango, tad zemeņu un visbeidzot kivi kārtu. 
  4. Liek saldētavā uz 4–6 stundām, līdz saldējums pilnībā sasalis.

Saistītie raksti