Pavisam ātrais čia-mango pudiņš ar kokosriekstu pienu
Visgrūtākais šajā receptē ir atstāt pudiņu ledusskapī, tādēļ labāk to ielikt tur vakarā un iet gulēt, lai apēstu to uzreiz brokastīs. Var sagatavot uzreiz vairākus trauciņus vieglai uzkodai. Derēs arī kā maigs deserts pēc dūšīgākas maltītes.
FOTO: Shutterstock.com
Čia sēklu un mango pudiņš
Sastāvdaļas
1 porcijai (trauciņam) vajadzēs:
- 2-3 ēdamkarotes čia sēklu
- apmēram 150 ml kokosriekstu piena
- 1 neliels ļoti gatavs, mīksts mango
Gatavošana
- Vienu karoti čia sēklu ieber glāzē, burciņā vai citā caurspīdīgā trauciņā un aplej ar kokospienu tā, lai nedaudz nosedz čia kārtu.
- Virsū klāj mango gabaliņus, līdz nosedz iepriekšējo kārtu.
- Vēlreiz uzber čia kārtiņu un nosedz ar kokospienu, to visu noklājot ar mango. Var likt visu pa vienai kārtai, ja trauciņš ir plakans, galvenais, lai sēklas sasūcas ar pienu un mango sulām.
- Liek ledusskapī vismaz uz 2 stundām un ēd.