Brokastīs – auzu pārslu un proteīna pudiņš ar čia, burkāniem un kokosriekstiem

Olbaltumvielām un ogļhidrātiem bagāta pudiņa recepte, ko piedāvā pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone. Pamēģini!
(Foto: Viktorija Kožemjakina)

FOTO: Publicitātes foto

(Foto: Viktorija Kožemjakina)

Sastāvdaļas:

(4–6 personām)

  • 150 g auzu pārslu
  • 300 grieķu jogurta
  • 2 ēdamk. riekstu sviesta
  • 400 ml piena
  • 30 g čia sēklu
  • 1 vidēji liels, sarīvēts burkāns
  • 40 g kokosriekstu skaidiņu
     

Pasniegšanai:

Reklāma
Reklāma
  • 4 tējk. riekstu sviesta
  • 4 ēdamk. medus 
  • sauja zemesriekstu vai citu riekstu
  • ogas
     

Pagatavošana 

  1. Iepriekšējā vakarā sajauc auzu pārslas, grieķu jogurtu, riekstu sviestu, pienu, čia sēklas, kokosriekstu skaidiņas un rīvētu burkānu – sanāks diezgan šķidrs maisījums.
  2. Lej to pa individuālām formiņām un novieto ledusskapī uz nakti. 
  3. No rīta pasniedz, rotājot ar riekstu sviestu, medu, riekstiem un ogām.

Saistītie raksti