Vegānisks
-
Aktualitātes -
Salāti un uzkodasUz kārā zoba – pašu gatavoti turku zirņu kraukšķi
-
Veģetārie ēdieniĀtrā uzkoda vasaras vakariem – kabaču nūjiņas siera panējumā
-
AktualitātesRimi veikalos tagad nopērkamas vegānas "zivis" – izdrukātas 3D zivju alternatīvas
-
Saldēdieni un kūkasNedēļas nogalē gatavojam šokolādes kūku
-
Veģetārie ēdieniMaciņam draudzīga vegāniska recepte – spageti ar sojas un sarkano pupiņu mērci
-
Veģetārie ēdieniVegānais wok ar sēnēm un dārzeņiem, kas garšos arī visēdājiem
-
BrokastisCitādas plānās pankūkas
-
Veģetārie ēdieniLēti, ātri un vegāniski – cepti rīsi ar dārzeņiem
-
Veģetārie ēdieniVegāniskā un sildošā Tom Kha zupa ar nūdelēm Kašera izpildījumā
-
Siltie ēdieniAugu bumbiņas ar tomātu mērci grieķu stilā – izmēģini recepti vegāniskā janvāra ietvaros!
-
Intervijas"Agrāk uzskatīju, ka vegānisms – tas gan ir par traku, tie vegāni jau ir galīgi ķerti! " – intervija ar vegānisko saldējumu "tēvu" Dāvi Dudeli
-
Salāti un uzkodasPastinaku čipsi: gatavo šefpavārs Raimonds Zommers
-
Picas, tortillas, maize u.c.Dārzeņu kišs. Vegāniska recepte
-
Siltie ēdieniParastais šašliks – pagātnes palieka? Kas ir tā dīvainā "sojas gaļa", par ko arvien biežāk runā latvieši