Vegānais wok ar sēnēm un dārzeņiem, kas garšos arī visēdājiem

Pavisam vienkārša un ātri pagatavojama recepte no Rimi Gardēža, šefpavāra Normunda Baranovska pūra lādes.
Recepte patiks un derēs gan visēdājiem, gan veģetāriešiem un arī vegāniem.

FOTO: Publicitātes foto

Recepte patiks un derēs gan visēdājiem, gan veģetāriešiem un arī vegāniem.

2 personām
Pagatavošanas laiks: 20 min

 

Pamata sastāvdaļas:

  • 100 g šampinjonu vai citu sēņu pēc izvēles
  • 200 g saldēto “wok” dārzeņu
  • 40 ml augu eļļas
  • 150 g vegāno nūdeļu

 

Reklāma
Reklāma

Mērces sastāvdaļas:

  • 100 ml saldās čili mērces
  • 10 g gaišās sojas
  • 1 tējkarote citrona sulas
  • 1 ēdamkarote augļu ievārījuma
  • 1 ķiploka daiviņa (sasmalcināta)
  • 1/2 tējkarotes malta ingvera

 

Gatavošana

Šoreiz viss ļoti vienkārši – sajauc visas mērces sastāvdaļas, sagriež sēnes, novāra nūdeles. Sakarsē pannā eļļu un apcep sēnes, tad pievieno dārzeņus un mērci, pašās beigās – nūdeles, garšām un aromātiem sajaucoties brīnišķīgā buķetē.

Saistītie raksti