Normunds Baranovskis
-
-
Cik dienas drīkst glabāt un lietot uzturā Lieldienās neapēstās vārītās olas?
-
Elitas Patmalnieces skābeņu zupa pa lēto
-
Idejas gardiem mazuļa biezeņiem pavasarī!
-
Vai esi gatavs grila sezonas atklāšanai? Marinēšanas pamati un šefpavāra receptes
-
Mājās turi to, ko patiešām ēdīsi jeb Kurus produktus ir vērts pirkt uz priekšdienām. Iesaka šefpavārs un divu meitu tētis
-
Nedēļas nogalē gatavojam šokolādes kūku
-
Maciņam draudzīga vegāniska recepte – spageti ar sojas un sarkano pupiņu mērci
-
Vegānais wok ar sēnēm un dārzeņiem, kas garšos arī visēdājiem
-
Citādas plānās pankūkas
-
Lēti, ātri un vegāniski – cepti rīsi ar dārzeņiem
-
Aijas Andrejevas pasta ar brokoļiem. PLUS pastas mīklas video recepte
-
Vegāniskā un sildošā Tom Kha zupa ar nūdelēm Kašera izpildījumā
-
Olgas Rajeckas recepte siļķei kažokā, kuras izmaksas ir 3 eiro
-
Dairis Bertāns šmorē desiņas ar kāpostiem. RECEPTE