Vakariņas 15 minūtēs – zivs maisā

Pagatavot vakariņām restorāna cienīgu zivs ēdienu iespējams patiešām ātri un vienkārši.
Recepti atklāj šefpavārs Normunds Baranovskis.

FOTO: Normunds Baranovskis

Recepti atklāj šefpavārs Normunds Baranovskis.

Vajadzēs:

(2 porc., 15 min)

  • 2 X 180 g zivs filejas (pēc izvēles)
  • 1 tējk. paša gatavotās universālās garšvielas (sāls, cukurs, citronskābe)
  • 1 sauja zaļumu, garšaugu
  • 4 šķēles apelsīna
  • 2 tējk. sviesta
  • 2 x A4 lieluma loksnes cepamā papīra

 

Reklāma
Reklāma

 

Gatavošana

  1. Sakarsē  cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  2. Nogriež A4 formāta cepampapīru, liek dažas šķēles apelsīna, pa virsu zivs fileju, garsvielas un sviestu. Ietin maisu un aizsprauž ar koka knaģi.
  3. Cep 12 minūtes.
  4. Pasniedz ar savām iecienītākajām piedevām.

Saistītie raksti