Zemeņu un banānu saldējums – piemērots arī tiem, kas nelieto piena produktus RECEPTE

Krēmīgs un aromātisks saldējums, kas apvieno zemeņu svaigumu ar banānu saldumu. Kokosriekstu piens piešķir īpašu tropisku garšu un padara šo našķi arī piemērotu tiem, kas nelieto piena produktus.
Saldējums derēs arī tiem, kas nelieto piena produktus.

FOTO: Publicitātes foto

Saldējums derēs arī tiem, kas nelieto piena produktus.

Recepti iesaka sertificēta uztura speciāliste, Rimi Bērniem eksperte Olga Ļubina.

 

Sastāvdaļas:

  • 2 banāni
  • 200–250 g zemeņu
  • 200 ml kokosriekstu piena

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

  1. Zemenes un banānus nomizo, sagriež gabaliņos un liek saldētavā uz 2–3 stundām.
  2. Sasaldētos augļus izņem no saldētavas, pievieno kokosriekstu pienu un sablendē.
  3. Masu liek traukā un vēlreiz saldē – aptuveni 2–3 stundas, līdz iegūst vēlamo saldējuma konsistenci.

Saistītie raksti