Pica ar garnelēm

Garneles, vārītas olas, ķiploks - perfekta izvēle picai!

Šo picu pasniedz, pārkaisītu ar dillēm.

FOTO: Shutterstock.com

Šo picu pasniedz, pārkaisītu ar dillēm.

Rauga mīklu izrullē plānā picas pamatnē. 
Uz mīklas smērē virsū tomātu mērci, tad uzber sarīvētu sieru.
Uzliek garneles. Krējumu sajauc ar ķiplokiem, dillēm nu uztaisa tādu kā ķiploka mērcīti un liek virsū uz picas. Sagriež olīves un uzber uz picas, var arī negriezt, bet mūsu ģimenei patīk, ja ēdot picu visas sastāvdaļas ir pa visu picu nevis uz katru otro gabaliņu, tāpēc visu smalki sagriežam un pārkaisām picai.
Sarīvējam olu un arī pārkaisām picu.
Nu atliek tikai likt cepeškrāsnī cept gatavu:) Lai labi garšo!!!
Un protams - šai garšigai maltītei vēl klāt pievienojam kādu mazu šokolādes sirsniņu, ar ko Tētiņam un mammītei nobeigt šo gardo maltīti, jo kā mums visiem zināms, šokolāde izdala mīlestības hormonu un to arī mammām un tētiem novēlam, jo kas gan var būt skaistāks par mīlošu ģimeni:)

 

Recepti iesūtīja: Maija Rubene

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Rauga mīkla
  • Siers
  • Tomātu mērce
  • Skābs krējums
  • Ķiploks
  • Notīrītas garneles
  • Vārītas olas
  • Dilles
  • Olīves