Ātrie gaļas pīrādziņi ar paipalu olām (var izmantot arī IKEA gaļas bumbiņas)

Šī ir manu ātro pīrādziņu pamata recepte, ko var variēt atkarībā no tā, kādi produkti mājās atrodami.
Pīrādziņiem paipalu olu vietā var likt vārītas olas – kas nav apēstas pēc Lieldienu olu kaujām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pīrādziņiem paipalu olu vietā var likt vārītas olas – kas nav apēstas pēc Lieldienu olu kaujām.

12 pīrādziņi

Gatavošanas laiks: 15 minūtes

 

Sastāvdaļas:

1 iepak. saldētās mīklas (500 g)

12 gaļas bumbiņas, piemēram, IKEA (var izmantot mazās kotletītes vai jebkuru citu gaļu, kas pašiem garšo)

12 paipalu oliņas

12 ķirštomāti (vai sagriezti lielie tomāti)

Labi kūstošs siers

Zaļumi, piemēram, lociņi, spināti

Reklāma
Reklāma

Tomātu mērce

 

Gatavošana:

  • Ar glāzi izspiež apaļas mīklas ripas, kārto kēksiņu formās. 

 

  • Uz katras mīklas plāksnes uzliek ēdamkaroti tomātu mērces vai kečupa, virsū liek gaļas bumbiņu, sagrieztus tomārus, zaļumus pēc izvēles. 
  • Katrā pīrādziņā iesit vienu paipalu oliņu. Pārkaista ar sieru.

 

  • Cep 210 grādu temperatūrā aptuveni 12 minūtes – līdz siers izkusis un pīrādziņš ir zeltainā nokrāsā. 

Saistītie raksti