Mazie gaļas pīrādziņi - svētku galdā ceļams gardums

Patiesībā, iepriecināt kādu ir tieši tik vienkārši - izcep mini gaļas pīrādziņus!

FOTO: Shutterstock.com

Omulīga pīrādziņu smarža, garda tēja un kur nu bez pašiem pīrādziņiem?

Sastāvdaļas:

 

Rauga mīklai

  • 25g svaigā rauga
  • 150ml piena
  • šķipsniņa sāls
  • 300g miltu
  • nedaudz cukura
  • 2 ēdamkraotes eļļas vai sviesta

Pildījums

  • žāvēta, cauraugusi gaļa
  • sīpoli
  • pipari
  • ola pārziešanai

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  • Rauga mīklu izveltnē.
  • Žāvēto gaļu sagriež smalkos kubiņos, sīpolu smalki sasmalcina.
  • Gaļu un sīpolus nedaudz apcep un pārkaisa ar melnajiem pipariem.
  • Izveltnētajai mīklai virsū liek gaļas-sīpolu maisījumu, satin tievā desiņā un sagriež mini bulciņas.
  • Bulciņas kārto uz pannas, pārziež ar olu, nedaudz uzraudzē.
  • Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī zeltaini brūnas.

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas