Slaveni dziedātāji un aktieri atklāj talantu studiju bērniem

Latvijas radošo bērnu un jauniešu studija „Zvaigžņu sala” kopā ar dziedātājām Anmary, Gintu Krievkalnu, Lieni Šomasi, Antru Stafecku, Rūtu Dūdumu, Madaru Celmu, horeogrāfi Ingu Raudingu, aktieriem Annu Šteinu un Daini Gaideli  aicina atsaukties jaunos un talantīgos bērnus un jauniešus no visas Latvijas, lai  attīstītu savus talantus studijā „Zvaigžņu sala” !

FOTO: Mammamuntetiem.lv


 

Latvijas radošo bērnu un jauniešu studija „Zvaigžņu sala”, kas darbosies populārās mūzikas, teātra un horeogrāfijas jomā, 18. septembrī uzņem jaunus dalībniekus – bērnus un jauniešus no visas Latvijas vecumā no 2 – 21 gadam - populārās estrādes mūzikas dziedāšanā - solo un ansamblis, horeogrāfijā un aktiermeistarībā. Vokālās nodarbības, kā arī ansambļus studijā „Zvaigžņu sala” vadīs dziedātājas un vokālās pedagoģes Ginta Krievkalna, Anmary, Madara Celma, Rūta Dūduma, ar pašiem jaunākajiem studijas dalībniekiem strādās dziedātājas Liene Šomase un Antra Stafecka,  horeogrāfijas nodarbības vadīs profesionāla dejotāja, horeogrāfe, pedagoģe, dažādu teātra izrāžu horeogrāfe -  Inga Raudinga, bet teātra nodaļā aktiermeistarību pasniegs aktrise Anna Šteina, kā arī aktieris Dainis Gaidelis. 

 

Studijas mērķis ir izaudzināt jaunu, daudzsološu Latvijas jauno skatuves mākslinieku paaudzi. Ar profesionālu skatījumu, pieredzi un izdomu strādājot un mācot jaunos, topošos skatuves māksliniekus, palīdzēsim viņiem sevi apliecināt un pilnveidot mākslinieciskajā darbībā – veicinot bērnu un jauniešu vokāla, horeogrāfijas un aktiermeistarības spēju attīstību.


Studijas dalībniekiem tiks dota iespēja piedalīties dažādos festivālos, konkursos, televīziju projektos, uzvedumos visā Latvijā un ārpus tās robežām.

Studijas dalībniekiem tiks dota iespēja piedalīties dažādos festivālos, konkursos, televīziju projektos, uzvedumos visā Latvijā un ārpus tās robežām, kā arī reizi mēnesī apmeklēt bezmaksas vieslekciju, tiekoties un iepazīstoties ar kādu vadošo Latvijas izklaides industrijas pārstāvi. 

 

Reklāma
Reklāma

Studijas radošā komanda ik pavasari organizēs koncertus visā Latvijā, kā arī grandiozus muzikālus iestudējumus ziemā, kuros piedalīsies visi studijas dalībnieki kopā ar Latvijā atzītiem dziedātājiem un aktieriem. Studējot „Zvaigžņu salā”- topošajiem skatuves māksliniekiem būs iespēja ne tikai uzklausīt vadošo Latvijas režisoru, horeogrāfu, komponistu, mūziķu, aktieru un producentu, kā arī izklaides industrijas darbinieku padomus, bet arī veidot profesionālu sadarbību ar tiem.

 

Pirmā tikšanās un dalībnieku uzņemšana notiks 18. septembrī plkst. 18:00 studijas “Zvaigžņu sala” telpās Republikas laukumā 2, Rīgā. Ierodoties uz dalībnieku uzņemšanu, studijas pārstāvji aicina iepriekš aizpildīt dalībnieka pieteikuma anketu, kas atrodama  “Zvaigžņu sala” mājas lapā www. zvaigznusala.lv un nosūtīt to uz e pastu: info@ zvaigznusala.lv.

 

 

Papildus informācija: info@zvaigznusala.lv, Mob: 29131458