Get ready for Couture Season - sagatavojies augstas modes sezonai

Ar jauno ARTDECO Get ready for Couture Season kolekciju, svētku sezona būs aizraujoša un valdzinoša. Gada nogalē neaizmirsti par valdzinošiem momentiem un mirdzošiem spīdumiem. Elegantu vizuļu iedvesmoti, šie jaunie produkti nodrošinās perfektu izskatu svētku sezonas laikā.

Ziemassvētku kolekcija!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ziemassvētku kolekcija!

Ar Glow Couture Powder pūderi tonī ‘golden veil’, sejas āda mirdzēs zeltainā spīdumā. Šis parabēnu un smaržvielu nesaturošs izgaismotājs viegli tušējas un uz ādas ir gandrīz nejūtams. Pūdera Glow Couture Powder iepakojums ir rotāts ar spīdīgiem vizuļiem un ir ļoti pievilcīgs. Vizuļu krāsa uz gaismas mainās no zaļas un zilas uz violetu. Bet vizuļu otra puse ir matēti melna.
Dermatoloģiski pārbaudīts.

Glow Couture Powder

Limitētās kolekcijas šķidrās acu ēnas Liquid Glitter Eyeshadow nesatur minerālās eļļas, parabēnus un smaržvielas, bet satur mirdzumu daļiņas un vizuļojošus pērļu pigmentus, kuri ir iestrādāti caurspīdīgajā želejas bāzē. Vairākās reizes atstarojot gaismu, tie veido daudzdimensiju spīdumu. Acu ēnu bāze ir caurspīdīgā, uz 60% sastāv no ūdens un uz ādas ir ļoti atsvaidzinoša. Uzklājot, želeja ātri iesūcas ādā, acu ēnas ir ilgnoturīgās.  
Dermatoloģiski un oftalmoloģiski pārbaudītas.


Eleganta retro pudele ar pulverizatoru, viegli izsmidzina Crystal Beauty Dust pūderi tonī ‘snowflake’ N°3 un apbur ar delikāto, spīdošo efektu. Smalka mirdzoša pūdera daļiņas, perfekti tušējas uz ādas un skaisti spīguļo uz rokām, matiem un dekoltē zonas.

 

Jaunās magnētiskās skropstas Magnetic Lashes veido valdzinošus akcentus. Mākslīgās skropstas  ir veidotas no augstas kvalitātes sintētiskiem matiņiem, pievelk viena otru. Dažās sekundēs, skropstas veido maksimālu apjomu un garumu. Līme uzklāšanai nav nepieciešama, pateicoties novatoriskai magnetic-click sistēmai. Elpu aizraujošam skatienam lietojiet  ‘natural effect’ N°03 skropstas.

 


Uzklāšana:
Lietojiet vienu skropstu pāri vienai acij. Novietojiet skropstu pāri uz skropstu līnijas ārējā stūra. 
Solis 1: novietojiet apakšējās skropstas uz augšējās skropstu līnijas. 

Reklāma
Reklāma


Solis 2: atveriet aci un pievienojiet apakšējo skropstu daļu paralēli augšējai.

Magnētiem atrodoties tuvu, tie pievilksies un apvienosies ar dabiskām skropstām. Skropstas turēsies, pateicoties magnētiem.
Lai noņemtu skropstas, turiet magnētus ar īkšķi un rādītājpirkstu un velciet, kamēr magnēti neatdalīsies. Tad skropstas var būt brīvi noņemtas. 
Ja neesiet pielikuši magnētiskās skropstas pareizajā vietā, tās var pārvietot, nesabojājot meikapu.


Padomi:
Pirms skropstu lietošanas, ja nepieciešams, tās var samazināt vai sagriezt ar mazām šķērēm.  
Lai nesabojātu magnētiskās skropstas, pēc to uzklāšanas nelietojiet skropstu tušu vai skropstu atliecēju. 
Nelietojiet metālisko pinceti, uzklājot skropstas. 


Brīdinājums:
Turiet produktu bērniem nesasniedzamā vietā, jo tas satur magnētus vai magnētiskās komponentes. Ja magnēti ir norīti, nekavējoties konsultējieties ar ārstu. Personas, kuras lieto dzirdes aparātus, elektrokardiostimulatorus, defibrilatorus nedrīkst lietot vai būt tuvuma šim produktam.

Ieskaties: www.artdeco.com