Elīna: "Es pieņēmu baisāko lēmumu mūžā – piekritu seksam trijatā"

Brīdī, kad darba tirgū panākumus gūt vairs nav tik viegli, aizvien vairāk vīriešu sevi izaicina seksuālajā jomā. Viņi vēlas pierādīt ne tikai sev, bet arī savai mīļotajai – redzi, esmu tik vīrišķīgs un veiksmīgs. Esmu pats labākais. Bet vai patiesi piekrist seksam trijatā un savā guļamistabā ielaist trešo?

 

Pirms piekrist vistrakākās seksuālās fantāzijas īstenot dzīvē, godīgi atbildi sev uz jautājumu, vai pati to patiesi vēlies?

FOTO: Shutterstock.com

Pirms piekrist vistrakākās seksuālās fantāzijas īstenot dzīvē, godīgi atbildi sev uz jautājumu, vai pati to patiesi vēlies?

Kaislīga kombinācija: mans vīrietis, es un cita. Stāsta Lita

„Pirmo reizi seksu trijatā izmēģināju drīz pēc 18 gadu sasniegšanas. Biju jauna un gana dulla, lai piekristu īstenot savas seksuālās fantāzijas. Toreiz piekritu kombinācijai – es un divi vīrieši. Priekšspēles laikā malkojām daudz šampanieša, atraisījāmies, un viss notika. Atzīšos, tik lielas baudas, kā biju iedomājusies, nebija. Toties izjutu vēl nebijušu iekāri un azartu. Sekss ar diviem vīriešiem sniedz sajūtu, ka esmu pasaulē visskaistākā, iekārojamākā un kaislīgākā sieviete. Bet attiecības ar to vīrieti, ar kuru piekritu īstenot savas fantāzijas, gan mums izira. Vairs nespējām mīlēties divatā. Starp citu – tobrīd tieši viņš bija ierosinātājs uz seksu trijatā.

Nākamā reize man bija pēc vairākiem gadiem. Man bija izveidojušās attiecības nu jau ar tagadējo vīru. Abi esam brīvdomātāji un seksuālajās fantāzijās sevi neierobežojam. Zināju, ka agrāk viņš bija nodarbojies ar svingu, tāpēc piedāvājums par seksu trijatā mani nepārsteidza. Tikai pajautāju, vai ar mani viņam gultā ir par maz. Viņš atbildēja – nē, gultā joprojām esmu fantastiska, viņš tikai grib izmēģināt ko jaunu. Viņš gribēja seksu ar divām sievietēm. Tas ir pavisam citāds piedzīvojums, jo, līdzko gultā uzrodas otra sieviete, manī parādās greizsirdība, privātīpašnieciskums un pat neliela nepatika ar savu vīrieti dalīties. Šīs sajūtas man izdodas kliedēt, ja priekšspēles laikā maigojos tikai ar sievieti, bet mans vīrs uzbudinās, mūs abas vērojot. Pēc seksa trijatā mūsu laulāto attiecības atgriežas normālās sliedēs, un viss atkal ir kārtībā. Tagad vidēji reizi mēnesī mūs abus gluži kā narkotikas atkal pievelk doma par kādu svešinieku kopīgajā laulības gultā.”


Vairs nespēju normāli mīlēties. Stāsta Elīna

„Drīz pēc tam, kad ar mīļoto nosvinējām pusgada attiecību jubileju, viņš man izvirzīja ultimātu: lai neieslīgtu rutīnā, viņš parasti savas meitenes maina ik pēc pusgada, tāpēc mans termiņš nu ir beidzies. Es esot laba, bet, ja vēlos palikt, man jāparakstās uz seksu trijatā vai četratā. To varot izlemt es pati. Savu draugu ļoti mīlēju, un šķita, ka bez viņa dzīves man nebūs, tādēļ pieņēmu baisāko lēmumu savā mūžā. Piekritu seksam trijatā, kur trešā ir tieši sieviete.

 

Bieži vien fantāzijas par seksu trijatā sievietēm tā arī dzīvē netiek īstenotas, jo pietiek jau ar to baudu, kas gūta, mirkli izsapņojot. Turpretim vīrietis iedomājies, ka sekss trijatā ir veids, kā vairot savu vīrišķību. 

 

Redzēt, cik alkatīgi mīļotais mīlējas ar citu sievieti, bet mani ignorē, ir briesmīgi. Sekss divatā kļuva vēl briesmīgāks. Mēs mīlējāmies, bet nespēju gūt no tā baudu. Vienmēr domāju, cik ļoti ienīstu gan sevi, gan viņu, ka esmu ļāvusies tādai perversijai. Tomēr paradokss – nespēju viņu pamest. Šķita, ka esmu atkarīga no vīrieša, jo viena pat vairs nemācēšu dzīvot. Kā murgā dzīvoju divus gadus, kamēr saņēmos un aizgāju. Ja godīgi, vēl pašlaik no šīm attiecībām neesmu atguvusies. Ir pagājis jau vairāk nekā gads, bet citu vīrieti savā dzīvē ielaist joprojām nespēju.”

 

Seksu trijatā grūti ieplānot. Stāsta Raimonds

„Pirms daudziem gadiem man bija sekss ar vēl divām meitenēm. Tas nebija ne īpaši plānots, ne inscenēts. Koķetēšanas rezultātā – spontāns pasākums. Viena no meitenēm man bija seksa draudzene, ar ko tikāmies laiku pa laikam, lai kopīgi atpūstos un baudītu tuvību, bet otra bija viņas draudzene. Tas bija spilgts piedzīvojums, kas ilga vairākas stundas. Fantastiskākais, ka šī neierastā situācija un nesteidzīgās mīlas rotaļas noturēja tādu hormonu un uzbudinājuma līmeni ķermenī, ka visas citas izjūtas, kas ar mani seksā notikušas pēc tam, ir vāja atblāzma. Bieži esmu vēlējies atkārtot ko līdzīgu, bet neesmu pārliecināts, vai, to darot apzināti, sekss būtu tik fantastisks. Nezinu arī, vai sievietes, kuras tam piemeklētu, būtu tik atvērtas un nesamulstu. Dažiem maniem draugiem arī ir seksa trijatā pieredze. Biežāk viņu stāstos dzirdu vilšanos. Bieži sievietes sakautrējas un nespēj atraisīties, tāpēc brīdī, kamēr vīrietis mīlējas ar vienu, otra jūtas neveikla un lieka.”
 

Sekss kā izaicinājums. Komentē seksoloģe Aija Tula-Rijkure

Ir maldīgi uzskatīt, ka tikai vīrieši ir tie, kas vēlas un attiecībās ierosina seksu trijatā. Tikpat bieži arī sieviešu seksuālajās fantāzijās guļamistabā parādās kāda trešā vai trešais. Vien dabā tā iekārtots, ka vīrieša pienākums ir pavedināt sievieti, bet sievietes – ļauties vilinājumam. Vīrieši ir gatavāki pārmaiņām un galējībām, bet sievietei pieņemt lēmumu uzvesties perversi ir grūtāk. Bieži vien fantāzijas par seksu trijatā sievietēm tā arī dzīvē netiek īstenotas, jo pietiek jau ar to baudu, kas gūta, mirkli izsapņojot. Turpretim vīrietis iedomājies, ka sekss trijatā ir veids, kā vairot savu vīrišķību. Mūsdienu sabiedrība ir tik ļoti tendēta uz izaicinājumiem, to pārvarēšanu, sevis apliecināšanu, ka atkal un atkal meklē veidu, kā sevi pārbaudīt. Šķiet, ja varu un daru ko vairāk nekā līdz šim, tad kļūstu vērtīgāks. Kādēļ cilvēki labprāt piekrīt vai piedāvā seksu trijatā vai pat četratā? Patiesībā viņi ir ar kaut ko savā dzīvē neapmierināti. Citiem ir nesaskaņas attiecībās, citiem – seksā, vēl citiem attiecībās ar kolēģiem vai arī problēmas ir darbā.
 

Vīrietis, domājot, ka gultā vienlaikus spēs apmierināt divas sievietes, uzskata, ka vairo savu vīrišķību. Bet sekss trijatā noteikti neatrisina nedz pašvērtības, nedz attiecību problēmas. Vīrieši maldīgi uzskata, ka gultā tiešām spēs vienlaikus apmierināt divas sievietes. Lai arī kādas seksa pozas izmēģinātu, viena no sievietēm tāpat ieņems novērotājas lomu. Seksā trijatā noteikti pietrūkst kāda būtiska aspekta – netiek apmierināta sievietes dzirde, kas, kā zināms, arī ir viena no erogēnajām zonām. Ne velti radies teiciens – sievietes mīl ar ausīm. Mīlnieki paši ir neierastā situācijā, arī viņi ir satraukušies, vai iepatiksies pārējiem diviem, kāds būs sekss un kādas – paša sajūtas, tādēļ priekšspēles laikā pavisam piemirst teikt patiesus mīļvārdiņus. Ja sieviete tos nedzird, viņa nespēj baudīt seksu līdz galam. Sievietes negūst baudu no tā vien, ka abiem  pārējiem seksā ir labi.
 

Reklāma
Reklāma

Esi gatava arī vilties

Ja nolem seksu trijatā izmēģināt, rēķinies – visticamāk, nekādu baudu no tā negūsi. Izvēloties salikumu – sieviete un divi vīrieši, ar savu mīļoto kulmināciju vari arī nesasniegt, bet ar svešo vīrieti nespēsi līdz galam atbrīvoties un atraisīties. Viņš to jutīs, tādēļ arī pats nespēs atraisīties. Vēl ļaunāk, pēc seksa ar diviem vīriešiem var rasties sajūta, it kā tu būtu izmantota un pat izvarota. Bet salikumā – divas sievietes un tavs vīrietis, rēķinies, ka vari kļūt pēkšņi greizsirdīga un sadusmoties ne tikai uz to otro sievieti, bet arī savu vīrieti, kurš tavā acu priekšā mīlējas ar citu.

 

Vīrieši maldīgi uzskata, ka gultā tiešām spēs vienlaikus apmierināt divas sievietes. Lai arī kādas seksa pozas izmēģinātu, viena no sievietēm tāpat ieņems novērotājas lomu.

 

Tas ir gluži tāpat, it kā būtu atļāvusi savam vīrietim tevi krāpt, bet pati pacietīgi visā noraugies. Ja seksam trijatā esi piekritusi arī tādēļ, ka pašai tas nedaudz interesē un labprāt gribēji to izmēģināt, satraukumam par to, ka tavam vīrietim otra sieviete gultā varētu patikt daudz labāk un sagādāt lielāku baudu, nav pamata. Pēc seksa trijatā vai pat četratā vīrieši vienmēr saka – mana mīļotā tomēr ir visforšākā un kaislīgākā. Viņam par to tikai vēlreiz un vēlreiz ir gribējies pārliecināties. Citāda atbilde var būt vien tad, ja tiešām seksuālajā dzīvē ir kādas nesaskaņas.
 

Vai piedāvājumam piekrist?

Tikai tad, ja seksu piedāvā gadījuma partneris vai vīrietis, ar kuru jau pašlaik zini, tev nebūs ilgstošu attiecību. Taču, pirms piekrist vistrakākās seksuālās fantāzijas īstenot dzīvē, godīgi atbildi sev uz jautājumu, vai pati to patiesi vēlies? Vai būsi gatava pārmaiņām gan savā dzīvē, gan pāru attiecībās, kas pēc tam noteikti sekos? Ja seksu trijatā piedāvā pastāvīgais partneris vai vīrs, pajautā viņam: „Vai tev ar mani gultā ir kādas problēmas? Man ar tevi līdz šim bijis ļoti labi. Pilnīgi pietiekami. Nezinu, ko tādu jaunu ieviesīsim savās intīmajās attiecībās, gultā uzaicinot trešo.” Citādi, protams, rīkojies gadījumā, ja arī pati ko tādu vēlies izmēģināt. Bet apzinies risku – līdz ar piekrišanu vari zaudēt savu partneri.

Ļoti bieži sievietes piekrīt partnera ierosinājumam tikai tādēļ, ka baidās savu vīrieti zaudēt. Sievietes, dzirdot piedāvājumu seksam trijatā, domā: „Vai viņš mani pietiekami mīl, ja reiz ko tādu grib izmēģināt.” Bet vīrieši apgalvo: „Protams, ka tevi ļoti mīlu, tieši tāpēc arī piedāvāju seksu trijatā. Gribu tev sniegt vēl lielāku baudu.” Taču sekss trijatā noteikti nav nedz mīlestības, nedz vīrišķības apliecinājums. Ja piesaista seksā otru vīrieti, lai sniegtu savai sievietei vēl lielāku baudu, varbūt tad labāk der palasīt Kamasutru un smelties citas idejas baudas vairošanai? Tāpat psiholoģiski mazāk traumējoša ir vibratora iesaistīšana seksa rotaļās. Sekss trijatā neatrisinās arī bailes tikt pamestai, ja savam vīrietim atteiksi īstenot viņa seksuālās fantāzijas. Ja attiecībās ir kādas problēmas, tad tās jāizrunā un jāmeklē risinājums. Sekss trijatā var radīt tikai dubultproblēmu – esošo, kuras dēļ šāds ierosinājums ir radies, un nākamo – pārdzīvojumu par piedalīšanos perversijās.


Attiecības pēc tam

Rēķinies, attiecības noteikti mainīsies. Iepriekš nekad nevari paredzēt, ar ko sekss trijatā var beigties. Vīrietis nemaz neiedomājas par tām sajūtām, kādas seko pēc tam. Viņš tikai musina savu sievieti piekrist īstenot viņa fantāzijas, jo uzskata – tā būs savdabīga rozīnīte viņa seksuālajā dzīvē. Bet bieži vien pēc tam vīrieši savām sievām pārmet: „Kāpēc mani neapturēji?” Turpretim sievietes domā: „Kā tu to man varēji nodarīt? Kādēļ tev vajadzēja seksā vēl kādu?” Izrādās, gaidītā nebijusī bauda nav sasniegta. Ir vilšanās un vēl lielākas seksuālās problēmas.
 

Šādos brīžos, lai saglābtu attiecības, visticamāk, būs nepieciešama speciālista palīdzība. Pāru attiecībās ir zudusi intimitāte. Diemžēl to atgūt ir praktiski neiespējami. Vīrieši maldīgi uzskata, ka sievietes uzbudinās, vērojot viņu vīrišķos orgānus. Viņi spriež pēc sevis, jo sievietes vērošana viņus pašus uzbudina. Sievietei visdabiskākās jūtas atkailinoties ir kauns. Protams, tas zūd kaisles brīžos, kad esat divatā, bet, līdzko pārī ir vēl kāds, tā sieviete jūt, kā viņu novēro. Ja jāatkailinās vienalga, kur un kad, sieviete ar laiku sāk sevi nīst. Viņai šķiet, ka, izdabājot kādam citam, viņa zaudē kādu daļiņu no sevis, bet šo procesu nespēj apturēt, jo baidās mīļoto sāpināt. Reizēm viņa pat ir tik ļoti pieķērusies domai par attiecībām un to, ka viņa ir ar kādu kopā, ka nemaz nepamana – attiecībās ir tikai pieradums, nevis mīlestība. 

 

Informācija no portāla Jauns.lv

Saistītie raksti