15 efektīvi ieteikumi, kā kļūt par seksa pavēlnieci

Mūsdienās termins "liktenīgā sieviete" tiek izmantots arvien retāk. Un kā gan pēc 10 smagām darba stundām lai mēs par tādām kļūtu? Taču tas nenozīmē, ka sava seksuālā dzīve jāatstāj novārtā.

Vajag pavisam nedaudz, lai tu atgrieztu laulības gultai seksuālo dzirksteli un kļūtu par īstu seksa dievieti.

FOTO: Shutterstock.com

Vajag pavisam nedaudz, lai tu atgrieztu laulības gultai seksuālo dzirksteli un kļūtu par īstu seksa dievieti.

Darbs, mājas, bērni. Neskaitāmie ikdienas pienākumi tā nogurdina, ka vairs neko nevēlamies. Arī mīļotais vīrietis nepievērš tik daudz uzmanības kā kādreiz. Taču vajag pavisam nedaudz, lai tu atgrieztu laulības gultai seksuālo dzirksteli un kļūtu par īstu seksa dievieti. 


Izrādi iniciatīvu 

Vīrietim nav vienmēr jābūt tam, kurš cenšas tevi iekarot. Šādi priekšstati bieži rada problēmas attiecībās, jo ikviens vīrietis vēlas, lai iniciatīvu reizēm izrāda arī sieviete. Tas uzbudinās ne tikai viņu, bet arī tevi pašu, liekot justies seksuālai.


Negaidi līdz gulētiešanai, lai mīlētos

Sniedz seksuālus mājienus savam vīrietim it kā nepiemērotos brīžos. Seksuālas rotaļas vari sākt jau pie vakariņu galda, piemēram, sākot ar kāju glaudīt viņa kājstarpi. Iespējams, vakariņas tā arī paliks neapēstas, toties tas piešķirs seksuālajai dzīvei pamatīgu dzirksteli! 


Liec lietā balsi

Ejot gulēt, pasaki savam vīrietim pāris frāzes zemā, samtainā balsī. Šāds paņēmiens uzreiz pievērsīs vīrieša uzmanību, pat, ja viņš tajā brīdī skatītos sporta pārraidi. 


Nekādas pidžamas!

Pēc dušas vai vannas nekādā gadījumā nevelc naktskreku vai pidžamu. Ietinies zīdainā halātiņā, lai tas atsedz mīļotajam vairāk nekā ierasts. 


Taisna mugura, līgana gaita…

Vai zināji, ka gaitai ir milzīga nozīme pāra seksuālajā dzīvē? Ne velti vīrieši atskatās uz tādām sievietēm, kas iet pa ielu līganā gaitā, viegli šūpojot gurnus. Kāpēc gan tavai otrajai pusei jāskatās uz citām? Tāpēc piedomā par seksuālu gaitu, taisnu muguru un uz priekšu izvirzītām krūtīm arī mājās. Pats galvenais – aizmirsti par mūžīgo steigu un pārvietojies lēnām. 


Maini tēlus 

Vienā dienā esi liktenīgā sieviete satriecošā apakšveļā, nākamajā – defilē pa māju meitenīgā kokvilnas krekliņā un šortiņos ar astītē saņemtiem matiem. Vēl citā reizē izspēlē "bargās kundzes" lomu. Vīrieši mīl dažādību, un, saņemot to no tevis, viņam pat prātā neienāks mest aci uz citām sievietēm.      

 

Tērē naudu veļai! 

Skaista veļ ir signāls partnerim, ka viņš tev ir svarīgs. Savukārt sievietei tā ceļ pašapziņu, ļauj justies skaistai un iekārojamai. 

 

Kaila virsdrēbēs

Reklāma
Reklāma

Liktenīgās sievietes pie saviem vīriešiem kinofilmās mēdz ierasties, uzvilkušas mēteli uz kailas miesas. Pamēģini arī tu! Tavs vīrietis būs pārsteigts, un viņa acīs tu kļūsi vēl iekārojamāka. 


Nopērc krekliņu vai halātiņu ar daudzām, mazām podziņām

Kad mīļotais raugās tavā virzienā, sāc tās vienu pēc otras pogāt vaļā. Vīrieši burtiski jūk prātā, vērojot šādu darbību. Podziņas nebūs atpogātas līdz pusei, kad jums jau būs kaislīgs sekss. 


Strādā ar skatienu

Atceries, kad pēdējo reizi ilgāku laiku skatījies acīs savam vīrietim. Izmanto situāciju un raidi viņa virzienā nedaudz neķītru, bezkaunīgu skatienu. Tas ir milzīgs sievietes ierocis, kurus mēs parasti izmantojam flirtējot. Ja viņš jautā: "Kas ir?", zemā balsī atbildi: "Es iedomājos, kā tu TO darīsi." 


Dejas vai striptīzs

Erotiskas dejas vai striptīzs mīļotajam vīrietim ir lielisks veids, kā sasniegt baudas virsotnes. Tas uzbudina gan sievieti, gan vīrieti. 

Jo ilgāk izģērbsies un ķircināsi savu mīļoto, jo kaislīgāku rezultātu sagaidīsi. 


Gatavo brokastis tikai priekšautā 

Brīvdienu rīti, kad mājā ir miers un bērni aizsūtīti pie vecvecākiem, ir jāizmanto lietderīgi. Protams, vari brokastis gatavot pavisam kaila, taču priekšauta uzvilkšana tavu vīrieti uzbudinās vairāk. It sevišķi, kad pagriezīsi viņam muguru... 


Flirtē un koķetē 

Šie sieviešu ieroči nav domāti tikai tam, lai iegūtu vīrieti, bet arī tam, lai noturētu viņa uzmanību un interesi. Tāpēc mēģini atcerēties, kā uzvedies jūsu attiecību sākumā. Kādu viņš tevi iemīlēja? Pamēģini atgriezties tajās sajūtās un izspēlē tos pašus trikus – ķiķināšana, matu šķipšanas virpināšana, kautrīgi nolaistas acis... Tas tev ļaus piedzīvot vēl vienu pirmo nakti. 

 

Triks ar dvieli

Pirms viņš iet dušā, aizvāc no vannas istabas visus dvieļus. Viņam nāksies tevi pasaukt. Un tu dvieli vari viņam atnest kaila. Pārējais jau ir jūsu abu ziņā. 


Guli kaila

Mēs esam apģērbtas nepārtraukti, tāpēc izmanto naktis, lai ne tikai ļautu ādai elpot, bet arī sajustos kā sieviete. Divu kailu augumu pieglaušanās tuvina pāri un spēcina attiecības. 

 

Avots: www.kasjauns.lv

Saistītie raksti