Kas ir spāņu muša un kādu efektu tā sniedz?

Raksta saturs nav piemērots auditorijai zem 18 gadu vecuma. Brīnumpilieni, no kuriem būsim ekstāzē… Kad guļamistabā iestājusies rutīna vai gribas izmēģināt ko jaunu, rodas interese – vai tā saucamā spāņu muša tiešām var sniegt intensīvāku seksuālo baudījumu? To Mammamuntetiem.lv vaicāja Evai Gulbei, sertificētai dūlai, psiholoģijas studentei un veikala “SexyStyle” konsultantei.
Vai ir brīnumtabletīte, kas uzšķils liesmu guļamistabā?

FOTO: Shutterstock.com

Vai ir brīnumtabletīte, kas uzšķils liesmu guļamistabā?

“Ēdamas, dzeramas lietas, kas it kā nes lielāku uzbudinājumu – tās lietas nav reālas. Runājot par šīm lietām, piemēram, spāņu mušu, cilvēki iedomājas kaut ko maģisku, kas nodrošinās to, ka ļoti sagribēsies intīmo tuvību. Ja arī kādreiz sastopaties ar šādiem izstrādājumiem, tad ziniet, ka pēc satura tur var būt iekšā B grupas vitamīni vai enerģijas dzērienam līdzīgs sastāvs. Ieteiktu neaizrauties ar šādiem produktiem – B grupas vitamīnus var iegādāties aptiekās, bet enerģijas dzērienus pārtikas veikalā,” teic speciāliste.

 

Viņa min arī otras kategorijas vielas, kas it kā var nostrādāt, bet tās jau robežojas ar nelegālām, narkotiskām vielām un ir kvalificējams kā cilvēku sazāļošana un izvarošana. Viņa gan uzsver, ka šīs vielas neiedarbojas seksuāli uzbudinoši, bet var padarīt cilvēku reaktīvāku. 

 

Tādu iedzeramu vai apēdamu lietu, kas iedarbojas uzbudinoši, nav, bet speciāliste min, ka ir dažādas gļotādai drošas eļļas sajūtu dažādošanai. Tāpat ir gēli un krēmi sajūtu veicināšanai. 

“Var mainīt sajūtas – silts, auksts, kņudinošs. Ir vielas, kas veicina asiņu pieplūdi dzimumorgānos, kas radīs neparastas sajūtas. 

Reklāma
Reklāma

Šādus produktus var iegādāties pie intīmās kosmētikas,” pastāsta Eva Gulbe.

 

Tomēr viņa uzsver, ka tikai tāpēc, ka kaut kas liks sajusties citādāk, negarantē, ka cilvēks būs ļoti uzbudināts. Tas ir stāsts par paša cilvēka iesaisti seksuālajā piedzīvojumā. “Ja es sagaidu, ka es uzpilināšu pilīti un saņemšu uzbudinājumu, neko nedarot, tā nebūs. Arī ieliekot makstī vibratoru un guļot, parasti nekas nenotiek. Ir kaut kas jādara pašam, jādarbojas. Sevis noskaņošana, glāstīšana, sajūtu meklēšana – tas ir izziņas un iesaistes process, kas mūs uzbudina, bet tā nav nekāda maģija,” tā speciāliste.

Saistītie raksti