Mātes dienas festivāls un Mammu sapulce jau šodien, 11. maijā. Uzstāsies Ieva Kerēvica, grupa "Ilga", gaidāmas dāvanas un mammu lutināšana!

Mātes dienas festivāls, kas ir īsta mammu lutināšanas diena, notiek sestdien, 11. maijā, Rīgā, Hanzas peronā no plkst. 11.00 līdz 16.00. Ieeja un aktivitātes pasākumā ir bez maksas; pasākumu rīko vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv", atbalsta Labklājības ministrija.
Mātes dienas festivāls ir radīts mammu lutināšanai un godināšanai!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mātes dienas festivāls ir radīts mammu lutināšanai un godināšanai!

Mātes dienas festivālā (pilno festivāla programmu skati ŠEIT) dienas garumā gaidāma mammu lutināšana, dažnedažādi pārsteigumi, dāvanas un aktivitātes. Centrālais notikums ir skatuves programma, kur ar sveicieniem mammām uzstāsies gan dziedātāji, gan dejotāji, gan arī būs iespēja vērot un iesaistīties ikgadējā Mammu sapulcē, kurā piedalās sabiedrībā zināmas mammas un speciālisti. 

 

Koncertā uzstāsies “Dancis”, grupa “Ilga” un dziedātāja Ieva Kerēvica

Ar mīļiem un arī jestriem muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies dziedātāja Ieva Kerēvica, dziedošo aktieru trio, Dailes teātra aktieru ansamblis “Ilga” – Lauris Subatnieks, Gundars Silakaktiņš un Aldis Siliņš un īpašu sveicienu festivāla dalībniecēm sarūpējuši arī tautudēli no Latvijā pazīstamā Latvijas Universitātes tautas deju ansambļa “Dancis”. Skatuves programmu vadīs aktieris Lauris Subatnieks un vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

 

Grupa “Ilga”.

 

Lielais Laimes rats – balvu kopējā fonda vērtība pārsniedz 2000 EUR

Ikviens festivāla apmeklētājs bez maksas varēs piedalīties Lielā Laimes rata balvu izlozē; balvu fonda kopējā vērtība pārsniedz 2000 EUR. Vienas dāvanas zemākā vērtība – 50 EUR. Varēs laimēt dažādu zīmolu kosmētiku, rotaslietas, IKEA dāvanu karti, uztura bagātinātājus un pat brīvdienu izbraucienu ar FORD PUMA vai FORD KUGA (auto nedēļas nogalei ar pilnu degvielas bāku!), kā arī citas balvas. 

 

Lielais laimes rats 2023. gada Mātes dienas festivālā.

 

Mammu sapulce arī tiešraidē

Reklāma
Reklāma

Mātes dienas festivālā gaidāms ne vien koncerts, dāvanas mammām un dažādi pārsteigumi, bet arī Mammu sapulce – sabiedrībā zināmas mammas un speciālisti diskutēs par mītiem, ko var un vajag iespēt sievietei, lai viņu sabiedrībā uzskatītu par labu, foršu mammu. Diskusijā varēs iesaistīties Mātes dienas festivāla apmeklētāji, un tā būs skatāma arī tiešraidē ģimenes portālā www.mammamuntetiem.lv un portāla Facebook lapā (pieseko šeit, lai nepalaistu to garām), ziņu portālos Jauns.lv un Lsm.lv

 

Skaties Mammu sapulci 2023!

 

Dāvanas un pārsteigumi

  • Mammas sagaidīsim ar dzirkstošā vīna glāzni "Schwansee Cuvee Rose" vai "Schwansee Cuvee" no Moselweins.
  • Mums ir tradīcija – Tēva dienā tētiem dāvinām ozolu stādus, savukārt mammām – egļu stādus no Latvijas Valsts mežiem! Egle ir dzīvības nepārtrauktības simbols. Ieskaties! Katrā egles dzinumā skujas sakārtojušās Laimas rakstā – slotiņā, kas aizslauka slikto, vietā nesdama laimi.
  • Pirmās 300 mammas saņems pavasarīgās Laima šokolādes “Sarkanā magone” un “Krējuma”, kā arī citas dāvaniņas. Visas dienas garumā Skrīveru saldumi cienās ar aprikozēm, plūmēm, marcipānu tumšajā šokolādē, marcipānu šokolādē ar zemeņu garšu un citiem gardumiem.
  • Lieliska iespēja iepazīties ar Ford Latvija, kas piedalīsies ar 2 automašīnām – FORD KUGA un PUMA, apmeklētājām būs iespēja iepazīt abus modeļus un veikt izmēģinājuma braucienu. Drosmīgajām dāmām tiks dāvināti Ford stilīgie krekliņi.

 

Mātes dienas festivāls 2023, atskata video

 

Par Mātes dienas festivālu

Mātes dienas festivāls notiks otro gadu, un to organizē ilggadējais Tēva dienas festivāla rīkotājs, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Mātes dienas festivāls ir radīts, lai pateiktu mammām paldies un sarūpētu svētku dienu īpaši viņām; pasākums un aktivitātes tajā ir bez maksas. Programma ir bagātīga un veidota tā, lai būtu patīkami, priecīgi un aizraujoši dažāda vecuma mammām, tāpēc aicinām pasākumu apmeklēt kopā ar draudzenēm, savu mammu, vīramāti vai citām sev mīļām mammām. Informācijai par Mātes dienas festivālu seko līdzi www.matesdiena.lv

Tiekamies 11. maijā Rīgā, “Hanzas peronā”! Pasākums no plkst. 11.00 līdz 16.00!

 

Saistītie raksti