Bērnu dienas festivālā uzstāsies grupa "Citi zēni". Par godu vasaras brīvlaika sākumam!

Par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai un vasaras brīvlaika sākumam 1.jūnijā Vecrīgā, Doma laukumā notiks Bērnu dienas festivāls. Lielkoncerts, kurā uzstāsies vairāk nekā 500 bērnu un jauniešu no visas Latvijas, noslēgsies ar grupas "Citi zēni" uzstāšanos.
Skatuves programmu vadīs sabiedrībā zināmi cilvēki kopā ar bērniem un jauniešiem. Attēlā Jānis Pētersons no grupas Citi zēni kopā ar Bērnu dienas festivāla 2022 skatuves partneri Lību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skatuves programmu vadīs sabiedrībā zināmi cilvēki kopā ar bērniem un jauniešiem. Attēlā Jānis Pētersons no grupas "Citi zēni" kopā ar Bērnu dienas festivāla 2022 skatuves partneri Lību.

1. jūnijā – Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā – Doma laukums būs pilnībā pārvērsts par svētku vietu bērnu atpūtai, rotaļām, priekam, smiekliem un bērnības svinēšanai. Šo vērienīgo pasākumu bērnu godināšanai rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, atbalsta Bērnu aizsardzības centrs un Rīgas valstspilsētas pašvaldība. 

 

Bērnu dienas festivālu atklās labklājības ministrs Uldis Augulis un dienas garumā uzstāsies dažādi kolektīvi – būs skatāmi daudzveidīgi deju žanri, dziedātāji, mūzikas instrumentu ansambļi un pat cīņas un citi sporta veidi.

Grupa “Citi zēni”. Publicitātes foto.

 

Skatuves programma norisināsies no pulksten 11 līdz 17, to vadīs aktieris Oskars Florencs-Vīksne, reperis Ozols un grupas “Citi zēni” solists Jānis Pētersons kopā ar bērniem un jauniešiem. Lielkoncerts noslēgsies ar grupas “Citi zēni” uzstāšanos – no pulksten 16 līdz 17.  Ieeja pasākumā bez maksas.

Reklāma
Reklāma

 

Par Bērnu dienas festivālu

Bērnu dienas festivāls ir īpaši bērnu un jauniešu godināšanai veidots pasākums, ko līdz ar skolēnu vasaras brīvlaika sākšanos un Starptautiskās bērnu aizsardzības dienas atzīmēšanu rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Šogad festivāls notiek sestdien, 1.jūnijā, no plkst. 11.00 līdz 17.00, Vecrīgas sirdī – Doma laukums būs pilnībā pārvērsts par svētku vietu bērnu atpūtai, rotaļām, priekam, smiekliem un bērnības svinēšanai. Lielkoncertā uzstāsies vairāk nekā 500 bērnu no visas Latvijas, koncerts noslēgsies ar grupas “Citi zēni” uzstāšanos. Doma laukumā dienas garumā gaidāmas arī citas dažāda vecuma bērniem piemērotas aktivitātes. 

Bērnu dienas festivāla mērķis ir vērst sabiedrības uzmanību bērnu vajadzībām un atbalstam. Festivālu atbalsta Bērnu aizsardzības centrs un Rīgas valstspilsētas pašvaldība.

 

Skaties atskata video no Bērnu dienas festivāla Esena dārzos!

Saistītie raksti