Mātes dienas festivālā mammām gaidāma skaista dāvana – baltegles stāds

Vecāku organizācijai "Mammamuntetiem.lv" ir vairāk nekā 10 gadus sena tradīcija – tētiem Tēva dienas festivālā dāvināt ozolu stādus. Tagad ir ieviesta vēl viena – Mātes dienas festivālā mammām dāvināt egles stādu.
Mātes dienas festivālu seko līdzi www.matesdiena.lv. Tiekamies 11. maijā Rīgā, Hanzas peronā! Pasākums no plkst. 11.00 līdz 16.00.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mātes dienas festivālu seko līdzi www.matesdiena.lv. Tiekamies 11. maijā Rīgā, Hanzas peronā! Pasākums no plkst. 11.00 līdz 16.00.

Vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" mammām Mātes dienā dāvina egles stādus – dzīvības nepārtrauktības simbolu. Šogad tās ir majestātiskās un vienlaikus maigās baltegles – to skujas ir aromātiskas un salīdzinoši maigas, savukārt čiekuri – lepni slejas taisni gaisā kā sveces.

 

Egļu stādi mammām dāvanā ir no Latvijas valsts mežiem, Kalsnavas kokaudzētavas. Kopumā dāvanām sarūpēti 100 baltegļu stādi. Mātes dienas festivālā gaidāmas vēl daudzas citas dāvanas, aktivitātes un pārsteigumi! Programmas jaunumiem var sekot līdzi www.matesdiena.lv.

 

Par Mātes dienas festivālu

Reklāma
Reklāma

Mātes dienas festivāls notiks otro gadu, un to rīko ilggadējais Tēva dienas festivāla rīkotājs, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Mātes dienas festivāls ir radīts, lai pateiktu mammām paldies un sarūpētu svētku dienu īpaši viņām; pasākums un aktivitātes tajā ir bez maksas. Programma ir bagātīga un veidota tā, lai būtu patīkami, priecīgi un aizraujoši dažāda vecuma mammām, tāpēc aicinām pasākumu apmeklēt kopā ar draudzenēm, savu mammu, vīramāti vai citām sev mīļām mammām. Informācijai par Mātes dienas festivālu seko līdzi www.matesdiena.lv. Tiekamies 11. maijā Rīgā, Hanzas peronā! Pasākums no plkst. 11.00 līdz 16.00.

 

Skaties video atskatu no Mātes dienas festivāla 2023!

Saistītie raksti