Mātes dienas festivāls 2024. PROGRAMMA

Šogad "Mātes dienas festivāls" notiks sestdien, 11. maijā, Rīgā, Hanzas peronā no plkst. 11.00. Pasākums un aktivitātes tajā ir bez maksas – šī būs īsta mammu lutināšanas diena! P.S. Programma regulāri tiek papildināta!
Tiekamies Mātes dienas festivālā, 11. maijā, Hanzas peronā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tiekamies Mātes dienas festivālā, 11. maijā, Hanzas peronā!

Mātes dienas festivāls notiks otro gadu un to rīko ilggadējais Tēva dienas festivāla rīkotājs, vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Mātes dienas festivāls ir radīts, lai pateiktu mammām paldies un sarūpētu svētku dienu īpaši viņām. Programma ir bagātīga un veidota tā, lai būtu patīkami, priecīgi un aizraujoši dažāda vecuma mammām, tāpēc aicinām pasākumu apmeklēt kopā ar draudzenēm, savu mammu, vīramāti vai citām sev mīļām mammām. Informācijai par Mātes dienas festivālu seko līdzi www.matesdiena.lv.

 

Skatuves programma

  • Ar mīļiem un arī jestriem muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies dziedātāja Ieva Kerēvica, dziedošo aktieru trio, Dailes teātra aktieru ansamblis “Ilga” – Lauris Subatnieks, Gundars Silakaktiņš un Aldis Siliņš un īpašu sveicienu festivāla dalībniecēm sarūpējuši arī tautudēli no Latvijā pazīstamā Latvijas Universitātes tautas deju ansambļa “Dancis”.
  • Uz skatuves gaidāms ne vien koncerts, bet arī Mammu sapulce! Sabiedrībā zināmas mammas un speciālisti diskutēs par mītiem, kādai ir jābūt labai, foršai mammai; sarunā varēs iesaistīties ikviena apmeklētāja. 
  • Skatuves programmas noslēgumā gaidāma balvu izloze uz Lielā laimes rata.
  • Skatuves programmu vadīs aktieris Lauris Subatnieks un vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

 

 

Dāvanas un pārsteigumi

  • Mammas sagaidīsim ar dzirkstošā vīna glāzni "Schwansee Cuvee Rose" vai "Schwansee Cuvee" no Moselweins.
  • Mums ir tradīcija – Tēva dienā tētiem dāvinām ozolu stādus, savukārt mammām – egļu stādus no Latvijas Valsts mežiem! Egle ir dzīvības nepārtrauktības simbols. Ieskaties! Katrā egles dzinumā skujas sakārtojušās Laimas rakstā – slotiņā, kas aizslauka slikto, vietā nesdama laimi.
  • Pirmās 300 mammas saņems pavasarīgās Laima šokolādes “Sarkanā magone” un “Krējuma”, kā arī citas dāvaniņas. Visas dienas garumā Skrīveru saldumi cienās ar aprikozēm, plūmēm, marcipānu tumšajā šokolādē, marcipānu šokolādē ar zemeņu garšu un citiem gardumiem.
  • Lieliska iespēja iepazīties ar Ford Latvija, kas piedalīsies ar 2 automašīnām – FORD KUGA un PUMA, apmeklētājām būs iespēja iepazīt abus modeļus un veikt izmēģinājuma braucienu. Drosmīgajām dāmām tiks dāvināti Ford stilīgie krekliņi.

 

 

Mammu lutināšana 

Par mammu lutināšanu parūpēsies:

  • KOLONNA | DAY SPA, dāvājot mammām bezmaksas roku masāžu.
  • Borealis Latvija, piedāvājot iespēju relaksētie masāžas krēslos.
  • Unastyle Imidža skola/studija, sniedzot praktiskus padomus – kādas krāsas vai metodes labāk izmantot meikapā. Ieteikumi par matu veidošanu un krāsu kolorītu noteikšana.
  • Fielmann optika, dāvājot bezmaksas acu masāžu un iespēju veikt acu jutības testu, kā arī notīrīt brilles ultraskaņas vanniņā.

 

Sievišķīgu sarunu zona IKEA viesistabā

Mammu dzīvē liela nozīme ir sarunām. Tāpēc arī Mātes dienas festivāls nav iedomājams bez zonas, kur mammām mierpilnā, nesteidzīgā un skaistā gaisotnē kopā baudīt dzērienus un sarunāties par sev svarīgām tēmām. Sarunās mammas iesaistīs ģimenes psihoterapijas speciāliste Aina Poiša; sarunu tēmas paredzētas plūstošas – vadoties no mammu vajadzībām un ierosinājumiem. Sarunu zonu iekārtojis IKEA Family.

 

Meistarklases

  • Sejas joga kopā ar Maiju Šveiduku – vienkārši soļi pretī dabīgam un ilgnoturīgam skaistumam.
  • Pennello Crafts – lācīšu filcēšanas meistarklase.
  • Akvilė Akvareļu darbnīca – mazi un lieli varēs izpausties radoši ar akvareļu krāsām, kā arī veldzēt slāpes ar Akvilė minerālūdeni.

 

 

Fazer & Baltic Chefs garšas baudījuma pietura

Iespēja iegādāties pagatavotos ēdienus un dzērienus no Baltic Chefs komandas un iegriezt Fazer laimes ratu. 

 

 

  • Pasākumā dažādas aktivitātes, piedāvājumus un pārsteigumus piedāvās arī – LYL, Mayeri, Fjord, Mood2Mood, FITODROGA DERMOCOSMETIC, Ieva Galeja, Acorus Balance, CLARIWELL.

 

Festivālā ieeja no plkst. 11.00 līdz 16.00.

 

Skaties video, kā noritēja pirmais Mātes dienas festivāls!

Saistītie raksti