10 neaizmirstamas dāvanas Māmiņdienai: Dāvā stāstus, nevis lietas!

Ko dāvināt mammai – vienam no Taviem tuvākajiem un mīļākajiem cilvēkiem? Kā atrast perfekto Māmiņdienas dāvanu, kas ne tikai iepriecinās, bet arī parādīs, cik ļoti Tu novērtē savu mammu?
Dāvana, kas sagādās neaizmirstamas atmiņas, jaunas pieredzes un unikālus stāstus!

FOTO: Publicitātes foto

Dāvana, kas sagādās neaizmirstamas atmiņas, jaunas pieredzes un unikālus stāstus!

Turpini lasīt un uzzini par desmit emocijām pilnām piedzīvojumu dāvanām no Dāvanu Serviss, kas sagādās neaizmirstamas atmiņas, jaunas pieredzes un unikālus stāstus!

Visām dāvanām ir trīs gadu termiņš, iespēja tās apmainīt bez maksas, kā arī saņemt e-pastā pat 1 minūtes laikā.

 

Reklāma
Reklāma
  1. Joker kluba ūdens relaksācijas centra apmeklējums – relaksācijas pilna dāvana diviem, kas liks Tavai mammai aizmirst par ikdienas rūpēm acumirklī. Peldbaseins ar masāžas kaskādēm, septiņas dažādu veidu pirtis, sajūtu duša, kas stimulēs maņas un palīdzēs atbrīvoties no ikdienā uzkrātās spriedzes un vēl!
  2. Lidojums ar lidmašīnu virs Rīgas diviem – pārsteidz savu mīļo mammu ar elpu aizraujošu piedzīvojumu gaisā! Tā ir iespēja izbaudīt iespaidīgus skatus no putna lidojuma un neaizmirstamas sajūtas, kas atmiņās paliks uz mūžu.
  3. Gleznošanas meistarklase no “Art&Wine” – dāvani laiku radošumam! Meistarklase profesionāla mākslinieka vadībā ļaus Tavai mammai atklāt jaunus talantus, reizē izbaudot gleznošanas priekus un kvalitatīvu vīnu.
  4. Vakariņas tumsā diviem “Dine in the Dark” – neaizmirstama pieredze, kas sagādās unikālu piedzīvojumu Tavas mammas taustei, dzirdei, ožai un garšai. Gardas trīs kārtu vakariņas, kopīgi smiekli un atklājumi – tas izvērtīsies par vienu no neparastākajiem stāstiem, ko atcerēties un stāstīt vēl ilgi!
  5. Kucēnu joga Felline studijā – izvēlies šo jautro un mīļo piedzīvojumu mammai un sagādā viņai divkāršu laimes devu! Tā ir perfekta dāvana ikvienai dzīvnieku mīļotājai, kas sagādās mieru un pozitīvas emocijas.
  6. Klasiskā muguras un galvas masāža un gaismas terapija L Sante salonā – dāvini mammai iespēju atpūsties un atjaunot enerģiju! Masāža uzlabos muskuļu stāvokli, atvieglos sirdsdarbību, kā arī atbrīvos no sāpēm. Savukārt gaismas terapija sniegs papildu laimes un miera devu. Perfekta iespēja relaksēties!
  7. Saulrieta brauciens Jelgavā izgaismotās laivās – dāvini romantisku saulrieta burvību! Tava mamma varēs laivot 2-3 vietīgā kanoe laivā, sagaidīt saulrietu Pils salas skatu tornī, bet pēc tam izbaudīt Jelgavas nakts ainavas krāšņumu Driksas upē un Lielupē.
  8. Improvizācijas izrāde ar vakariņām un vīnu “Shitty Dinner” – Dāvini mammai neaizmirstamu un smiekliem pilnu vakaru! Viņa satiks visgodīgāko apkalpojošo personālu un tajā pat laikā izbaudīs gardas trīs kārtu vakariņas. Negaidīti pārpratumi, traks pavārs, satraukti viesmīļi un pats galvenais – smaidīgi viesi, ar kuriem kopā pavadīt vakaru kā daļai no izrādes!
  9. Nakšņošana ar privātu baseina un džakuzi apmeklējumu diviem – palutini savu mīļo mammu ar ekskluzīvu atpūtu Siguldā! Šāda dāvana ļaus izbaudīt relaksāciju un luksus brīžus, garantējot atmiņām bagātas brīvdienas.
  10. Dāvanu komplekts "Mīļajai mammai" – šis rūpīgi atlasītais dāvanu komplekts ir pilns ar interesantām, aizraujošām un relaksējošām dāvanām. Ar dāvanu komplektu Tu vari uzdāvināt iespēju izvēlēties to dāvanu, kas viņai sagādās visvairāk prieka!

 

Piedzīvojumu dāvanām ir liela vērtība, jo tās sagādā neaizmirtamus brīžus un unikālas emocijas. Izvēlies kādu no 1800 Dāvanu Serviss dāvanām un piepildi savas mammas ilgi lolotos sapņus! Apskati visas Māmiņdienas dāvanas www.davanuserviss.lv!

Saistītie raksti