Gaspačo ar grauzdētu maizi: gatavo pludmales volejboliste Anastasija Samoilova

Zupa vai šķidri salāti? Kas īsti ir aukstā tomātu zupa gaspačo, noskaidros pludmales volejboliste Anastasija Samoilova. Raidījuma Vakariņas pa lēto ceturtajā epizodē sportiste un Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis demonstrē komandas cienīgu sniegumu tomātu ķeršanas izaicinājumā un no tomātiem gatavo vasarīgu gaspačo.
Viegli, ātri un lēti.

FOTO: Publicitātes foto

Viegli, ātri un lēti.

Sastāvdaļas:

4 personām
Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Izmaksas kopā: 7,47 eiro
Izmaksas par vienu porciju: 1,87 eiro

  • 1 mango
  • 1 garais gurķis 
  • 2 paprikas
  • 1 sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 500 g tomātu
  • 300 ml tomātu sulas 
  • sāls
  • čili pulveris 
  • olīveļļa
  • sauja svaiga bazilika
  • puse ciabatta maizes

 

Pagatavošana 

Reklāma
Reklāma
  1. Sagriež dārzeņus un mango smalkos gabaliņos un liek lielā traukā. 
  2. Pievieno smalki sakapātu baziliku, tomātu sulu, čili pulveri, sāli un kārtīgi samaisa. 
  3. Lai zupu padarītu šķidrāku, pielej aukstu ūdeni. 
  4. Zupu pirms pasniegšanas atdzesē ledusskapī.
  5. Maizi sagriež lielās šķēlēs, apslaka ar eļļu un apgrauzdē cepeškrāsnī grila režīmā.  

 

Noskaties arī VIDEO recepti

Saistītie raksti