Zirnīšu un piparmētru aukstā zupa. Īstais laiks aukstajām zupām!

Karstumā neko citu, kā tikai auksto zupu pusdienās! Šī būs visātrāk pagatavojamā aukstās zupas recepte pasaulē.
Galveno lomu zupas pagatavošanā spēlē blenderis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Galveno lomu zupas pagatavošanā spēlē blenderis.

Sastāvdaļas:

  • 250g saldētu zirnīšu
  • 2 gab. nogatavinātu avokado
  • 2 daiviņas ķiploka
  • puse gurķa
  • 2 piparmētras kātiņi
  • puse laima sulas
  • 800ml kefīra

 

Pagatavošana:

Reklāma
Reklāma

Visas sastāvdaļas kārto blenderī, pielej kefīru un sablendē.

Pasniedz ar redīsiem, zirnīšiem un gurķa šķēlītēm.

Saistītie raksti