Izmēģini jaunas auksto zupu receptes! Dzelteno tomātu aukstā zupa

Klasiskā biešu aukstās zupas recepte vienai karstai vasarai ir par maz. Izmēģini arī tomātu auksto zupu!
Auksto zupu var uztaisīt gandrīz no jebkuriem sezonālajiem dārzeņiem, zaļumiem un augļiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Auksto zupu var uztaisīt gandrīz no jebkuriem sezonālajiem dārzeņiem, zaļumiem un augļiem!

Sastāvdaļas:

  • 2 selerijas kāti
  • neliels dzeltenais čili
  • viena dzeltenā paprika
  • 3 dzeltenie tomāti
  • viens šalotes sīpols
  • baltmaizes šķēle
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • puse laima sulas
  • neliela sauja rukolas
  • pāris bazilika kātiņi

 

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sagriež mazākos gabaliņos un liek blenderī.

Reklāma
Reklāma

Pievieno rukolu un baziliku.

Var pievienot arī sāli un piparus pēc garšas.

Visu sablendē, tad pievieno laima sulu un nedaudz olīveļļu.

Pasniedz ar zaļumiem un sālītām vēžu astītēm.