Pildīti kruasāni piknikam. Sastāvdaļas, ar ko pildīt, lai tie nav sausi
Kādā kafijas vietā reiz paņēmām pagaršot pildītus kruasānus un turpat arī savā starpā apspēlējām dažādās pildīto kruasānu sāļās versijas, ar ko varētu šo papildināt tā, lai tas būtu mūsu gaumē – ar svaigiem salātiem, kraukšķīgu papriku un krēmsieru vai humosu.
Sastāvdaļas:
- graudu kruasāni (šie no ‘’Rimi‘’ ir mūsu iecienītākie)
- zaļumu vai klasiskais krēmsiers
- sarkanā paprika
- svaigas salātlapas
- gurķis
- mocarellas siers
Gatavo elementāri: kruasānus vidū iegriež, nepārgriežot uz pusēm, uzklāj krēmsieru un kārto pārējās sastāvdaļas – salātlapas, gurķa šķēlītes, paprikas strēmeles un siera šķēles.
Tos, protams, var ēst uzreiz, taču, dodoties piknikā, līdz brīdim, kad kruasāni būs jāēd, tie būs ‘’ievilkušies‘’ un garšos vēl labāk!
Izmēģini arī citu variāciju, piemēram, krēmsiera vietā liekot savu iecienītāko humosu vai jebkuru citu smēriņu. Vai mocarellas vietā ‘’Holandes‘’ sieru.