Pildīti kruasāni piknikam. Sastāvdaļas, ar ko pildīt, lai tie nav sausi

Kādā kafijas vietā reiz paņēmām pagaršot pildītus kruasānus un turpat arī savā starpā apspēlējām dažādās pildīto kruasānu sāļās versijas, ar ko varētu šo papildināt tā, lai tas būtu mūsu gaumē – ar svaigiem salātiem, kraukšķīgu papriku un krēmsieru vai humosu.
Mēs mēdzam laiku pa laikam aiziet uz kādu kafejnīcu arī tāpēc vien, lai iedvesmotos kādai jaunai receptei, ko ieviest savos recepšu krājumos:)

FOTO: Agnese Gabrāne

Mēs mēdzam laiku pa laikam aiziet uz kādu kafejnīcu arī tāpēc vien, lai iedvesmotos kādai jaunai receptei, ko ieviest savos recepšu krājumos:)

Sastāvdaļas:

  • graudu kruasāni (šie no ‘’Rimi‘’ ir mūsu iecienītākie)
  • zaļumu vai klasiskais krēmsiers 
  • sarkanā paprika
  • svaigas salātlapas
  • gurķis
  • mocarellas siers

 

Gatavo elementāri: kruasānus vidū iegriež, nepārgriežot uz pusēm, uzklāj krēmsieru un kārto pārējās sastāvdaļas – salātlapas, gurķa šķēlītes, paprikas strēmeles un siera šķēles. 

 

Reklāma
Reklāma

Tos, protams, var ēst uzreiz, taču, dodoties piknikā, līdz brīdim, kad kruasāni būs jāēd, tie būs ‘’ievilkušies‘’ un garšos vēl labāk! 

 

Izmēģini arī citu variāciju, piemēram, krēmsiera vietā liekot savu iecienītāko humosu vai jebkuru citu smēriņu. Vai mocarellas vietā ‘’Holandes‘’ sieru.

Saistītie raksti