Smalkas un gaisīgas – šīs skaistās zemeņu smalkmaizītes ir gatavas 20 minūtēs
![Jā, smalkmaizītes ir tik skaistas, ka tā vien gribas tās nobildēt – trendīgs kārums!](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/117222/conversions/zemenu_kucinas_1-696x464.jpg)
FOTO: Mammamuntetiem.lv
Jā, smalkmaizītes ir tik skaistas, ka tā vien gribas tās nobildēt – trendīgs kārums!
Šīs zemeņu smalkmaizītes ir trauslas un garšo kā pildīti kruasāni!
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/117219/conversions/sastavdalas_atrajai_kukai-w696.jpg)
Sastāvdaļas:
Zemenes
Pus glāze saldā krējuma
5 ēdamk. Mascarpone krēms
1 glāze pūdercukura
1 ola
5 plāksnītes saldētās rauga mīklas
Gatavošana:
Atlaidina saldētās mīklas plāksnes, sagriež kvadrātos un pārsmērē ar sakultu olu. Katru kvadrātu pārloka tā, lai veidojas trīsstūris.
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/117220/conversions/IMG_9241-w696.jpg)
Lliek cepties krāsnī 200 grādu temperatūrā aptuveni 10 minūtes.
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/117221/conversions/kartainas_miklas_kuka-w696.jpg)
Gatavo krēmu pildījumam: Mascarpone krēmu sakuļ kopā ar saldo krējumu un pūdercukuru. Var piespiest nedaudz citrona vai laima sulas.
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/117223/conversions/krems_kukai-w696.jpg)
Kad maizītes atdzisušas, tajās pilda krēmu un ripiņās sagrieztas zemenes. Pārkaisa ar pūdercukuru. Ņem vērā – smalkmaizītes jāpilda īsi pirms pasniegšanas.
![](https://mutcdn.fra1.digitaloceanspaces.com/117225/conversions/zemenu_atra_kuka-w696.jpg)
Lai labi garšo!