Izmaiņas Bērnu slimnīcas pakalpojumu sniegšanas vietās

Izmaiņas attiecas gan uz Bērnu slimnīcas novietni “Torņakalns”, Vienības gatvē 45, gan arī uz Bērnu slimnīcas filiāli “Gaiļezers”, Juglas ielā 20.
Lai nodrošinātu epidemioloģiski drošu vidi, no 18.12.2023. Bērnu slimnīcas apmeklētājiem noteikti ierobežojumi pacientu apmeklēšanai stacionārā.

FOTO: Shutterstock.com

Lai nodrošinātu epidemioloģiski drošu vidi, no 18.12.2023. Bērnu slimnīcas apmeklētājiem noteikti ierobežojumi pacientu apmeklēšanai stacionārā.

  • No 15. decembra Bērnu un jauniešu psihiskās veselības centra speciālisti sāks darbu jaunajā ēkā Bērnu slimnīcas novietnē “Torņakalns”, Vienības gatvē 45. 
  • Bērnu slimnīcas filiālē “Gaiļezers”, Juglas ielā 20 darbu turpinās vairāki psihiskās veselības aprūpes speciālisti, kuri pieņems pacientus ambulatori, pediatri akūtos gadījumos, kā arī ausu, kakla un deguna ārsti.
  • No 18. decembra visi Rehabilitācijas klīnikas pakalpojumi tiks sniegti Bērnu slimnīcas novietnē “Torņakalns”, Vienības gatvē 45.

 

BKUS karte “Gaiļezers”.

 

 

BKUS karte “Torņkalns”.

 

Reklāma
Reklāma

Lai nodrošinātu epidemioloģiski drošu vidi, no 18.12.2023. Bērnu slimnīcas apmeklētājiem noteikti ierobežojumi pacientu apmeklēšanai stacionārā (uzzini vairāK ŠEIT):
Lūgums vecākiem, kuru bērni pierakstīti uz ambulatorām vizītēm pie speciālistiem Bērnu slimnīcas Bērnu un jauniešu psihiskās veselības centrā nākamajā nedēļā, uzmanīgi izlasīt atgādinājuma ziņas par ieplānoto vizīti, pievēršot uzmanību, kur tā notiks – Vienības gatvē 45 vai Juglas ielā 20.
 

  • Ierodoties uz ieplānoto vizīti pie psihiskās veselības aprūpes speciālista Bērnu slimnīcas novietnē “Torņakalns”, Vienības gatvē 45, jādodas uz reģistratūru R7, jāreģistrējas elektroniski pašreģistrācijas stendā un jāseko norādēm.
  • Ierodoties uz ieplānoto vizīti pie psihiskās veselības aprūpes speciālista Bērnu slimnīcas filiālē “Gaiļezers”, Juglas ielā 20, jādodas uz reģistratūru, kas tagad atrodas, uzejot pa rampu līdz durvīm, uz kurām ir norādes par ieeju Bērnu slimnīcas filiālē.
  • Piesakoties uz vizīti pie psihiskās veselības aprūpes speciālista elektroniski bkus.lv, lūgums norādīt, kurā no pieņemšanas vietām ģimenei ir ērtāk ierasties.
  • Visi Bērnu slimnīcas Bērnu un jauniešu psihiskās veselības centra stacionāra un Rehabilitācijas klīnikas stacionāra pakalpojumi no 15. decembra būs pieejami tikai Bērnu slimnīcas novietnē “Torņakalns”, Vienības gatvē 45.
    Kuri speciālisti turpinās pieņemšanu Bērnu slimnīcas filiālē “Gaiļezers”, Juglas ielā 20

Pediatrs akūtos gadījumos. Klātienes konsultācijas rindas kārtībā katru dienu, ieskaitot brīvdienas un svētku dienas, no 8.00 līdz 22.00.


•    Pediatrs. Līdz 29.12.2023. konsultācijas pēc pieraksta.
•    Ausu, kakla un deguna ārsts. Konsultācijas pēc pieraksta.
•    Psihiskās veselības aprūpes speciālisti. Konsultācijas pēc pieraksta:
-    bērnu psihiatrs;
-    narkologs;
-    klīniskais psihologs;
-    audiologopēds;
-    ergoterapeits;
-    fizioterapeits;
-    smilšu spēles terapeits;
-    agrīnas intervences pakalpojuma sniedzēji bērniem ar aizdomām par autiskā spektra traucējumiem.
 

Lūgums uzmanīgi izlasīt Bērnu slimnīcas sūtītās atgādinājuma ziņas par ierašanos uz ambulatoro vizīti. Bērnu slimnīcā tiek darīts viss iespējamais, lai bērniem un viņu ģimenēm radītu patīkamu, draudzīgu un mūsdienīgu vidi, kas palīdz atveseļoties un uzlabo pacientu pieredzi.

Saistītie raksti