Kāpostu pīrāgs

 15. novembris 2019 7:20 Recepte



Gatavoju mīklu ar ieraugu (sk. Virtuve/Mīklu receptes/Mīkla ar ieraugu). Pildījumam: kāposti, margarīns, sīpoli, ola, sāls.

Kāpostus sagriežu sīkos gabaliņos, sīpolus sasmalcinu un apcepu gaiši dzeltenus, tad pievienoju sasmalcinātos kāpostus un ar vāku apsegtā katlā sautēju mīkstus. Izsautētus kāpostus atdzesēju un tiem piejaucu cieti novārītas sakapātas olas. Uz plāts uzlieku daļu mīklas, virsū kāpostu pildījumu, ko apsedzu ar otru mīklas plāksni, un pārziežu ai- sakultu olu. Cepeškrāsnī cepu gatavu.

Pasniedzu sagrieztu gabaliņos.

 

Recepte no grāmatas: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Mīkla ar ieraugu
2. Kāposti
3. Margarīns
4. Sīpoli
5. Sāls
6. Olas



0 Pievienot komentāru

Kategorijas