Smaržīgais kēkss ar konservētiem augļiem

 07. decembris 2016 6:30 Recepte  skatījumi: 3558



Foto: Shutterstock.com


Sviestu ar cukuru saputo, pieliekot vienu pēc otra olu dzeltenumus. Saputotam sviestam pieliek ar cepamo pulveri sajauktus miltus, pielej pienu, labi izkuļ, beigās pieliekot sagrieztus ābolus un bumbierus, saputotus olu baltumus un karotē ūdens izkausētu sodu. Liek formā un cep gaiši brūnu.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Cukurs
400 gr
2. Sviests
400 gr
3. Milti
500 gr
4. Rīsu milti
100 gr
5. Konservētu ābolu un bumbieru
300 gr
6. Olas
6 gab
7. Cepamais pulveris
15 gr
8. Soda
8 gr
9. Piens
100 ml


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk