Piedalies mammu aptaujā: kas ir un kas nav jāvar labai, foršai mammai? Balvā AKROPOLE dāvanu karte 100 EUR vērtībā

Mūsdienu pasaulē prasību pret mammām un to, kas viņām jāspēj bērnu, ģimenes un sevis labā paveikt, šķiet, ir vairāk nekā jebkad agrāk. Aicinām mammas piedalīties aptaujā, izsakot savas pārdomas un pieredzi! Aptauja aizņems vien aptuveni 5 minūtes tava laika, taču dati būs nozīmīgi, veidojot izglītojošus materiālus vecākiem.
Piedalies Mammu aptaujā un pēc tam Mammu sapulcē!

FOTO: Shutterstock.com

Piedalies Mammu aptaujā un pēc tam Mammu sapulcē!

Mammu aptauju, gaidot Mātes dienas festivālu, veic vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”. Aptauja ir anonīma, dati tiks izmantoti apkopotā veidā, publikācijās anonīmi citējot atsevišķas atvērtās atbildes. Atbildes gaidīsim līdz 8. maijam. Aptaujas veikšanu atbalsta Labklājības ministrija. 

 

Balvas izlozi veiksim 09.05.24. un ar balvas ieguvēju sazināsimies personīgi.

Paldies, aptauja ir noslēgusies un balvas ieguvējas kontakti sākas ar Zan….@inbox.lv!

 

Ielūdzam tevi arī uz aptaujas datu prezentāciju – tā notiks Mammu sapulcē Mātes dienas festivāla ietvaros sestdien, 11. maijā, Rīgā, Hanzas peronā. 

Mātes dienas festivāls ir apmeklējams bez maksas, un pasākums ir veidots kā īsti mammu lutināšanas svētki ar degustācijām, dāvanām, masāžām, koncertu un dažnedažādiem pārsteigumiem! Skatuves programmā gaidāma arī Mammu sapulce, kurā sabiedrībā zināmas mammas un speciālisti diskutēs par aptaujas datiem, un iesaistīties varēs ikviena festivāla apmeklētāja. Vairāk par festivālu informācija šeit.

 

Skaties atskata video – Mātes dienas festivāls 2023

Saistītie raksti