Rīsu pārslu biezputra (no 8.mēneša)

 10. februāris 2009 8:00 Recepte  skatījumi: 4754


 

Pārslas samaļ miltos, iemaisa aukstā ūdenī un liek vārīties. Putru vāra apmēram 10 līdz 15 minūtes uz vidēji lielas liesmas. Katlu noņem no uguns un ļauj putrai nedaudz atdzist. Ābolu nomizo un sarīvē uz augļu rīves. Sarīvēto augli un krējumu pievieno vēl siltai biezputrai.

 

Avots: Putriņgrāmata, Padomu un recepšu grāmata gādīgiem vecākiem, R.: Valters un Rapa, 2008.

Sastāvdaļas

1. Saldais krejums
3 ēd. karotes
2. Neliels ābols
1 gab
3. Ūdens
300 ml
4. Rīsu pārslas
2 ēd. karotes


0 Pievienot komentāru

Kategorijas