Kā gardi apēst rabarberus? Inga Akmentiņa-Smildziņa gatavo savu mīļāko bērnības desertu sambuku

Mammamuntetiem.lv vadītāja Inga gatavo savu iecienīto rabarberu desertu – izmēģini arī tu!
Gaisīga un vasarīga garša.

FOTO: Agnese Gabrāne

Gaisīga un vasarīga garša.

Sastāvdaļas:

  1. 500g rabarberi
  2. 200g cukurs
  3. 3 olu baltumi
  4. svaigas ogas vai auksts piens pasniegšanai

 

Gatavošana:

  • Izsutina 500g rabarberu
  • Liek blenderī un pievieno 200g cukura
  • 3 olu baltumus saputo stingrās putās kopā ar rabarberiem
  • To pasniedz ar svaigām ogām vai aukstu pienu
Reklāma
Reklāma

 

Krāsai var pievienot sarkanas ogas vai sīrupu.

 

Saistītie raksti