Lielais horoskops 2020. Strēlnieks

2020. gads būs īpaši piemērots, lai celtu godā stabilas un pārbaudītas vērtības. Labs laiks, lai priecātos par sasniegto un baudītu ģimenes omulību.

FOTO: Shutterstock.com

Ambīciju realizāciju atstājiet uz 2021. gadu. Tas saistīts ar Jupitera tranzītu. Toties šis gads  ir labvēlīgs, lai turpinātu un attīstītu visu iepriekš izveidoto un lai baudītu sava darba augļus. Centieties sevi lieki nekritizēt un neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Gada otra puse ir piemērota ceļojumiem, mācībām un hobijiem. Vairāk uzturieties savā komforta zonā, īpaši gada pirmajā pusē.

 

Mīlestība
Strēlniekus sagaida jautri piedzīvojumi. Veiksmīgs gads, lai izveidotu ģimeni, stabilas attiecības. Ilgstoša draudzība var pāraugt mīlestībā. Izvairieties no gadījuma sakariem un īslaicīgām attiecībām.

Darbs/Nauda
Jaunas iespējas izaugsmei pavērsies ap augustu. Viss vecais, pārbaudītais būs stabils, savukārt tie, kuri labi spēs sevi pozicionēt, sasniegs virsotnes arī sarežģītākā laikā. Esiet aktīvi un pašpārliecināti, virzieties uz mērķi noteikti, bet bez straujiem, neapdomātiem pavērsieniem. Žurkas gadā Strēlniekam vēlams neko nesasteigt.

Reklāma
Reklāma

Veselība
Rūpes par savu veselību būs pirmais uzdevums. Regulāras aktivitātes un garīgā higēna ļaus pārvarēt stresu un justies labi. Sargājiet mugurkaulu – tas ir jūsu enerģijas un spēka centrs. Lai izvairītos no pārslodzes, nenesiet darbu uz mājām un rūpējieties par miega kvalitāti.

 

Ieskaties: www.jauns.lv

Saistītie raksti