Lielais horoskops 2020. Dvīņi

Dvīņi šogad būs kā afrodiziaki! Viņi uzbudinās un izjutīs nemitīgu pacēlumu attiecībās, sevis un otra meklējumos. Patiks un interesēs viss jaunais. 2020. gadā aktīvi nodarbosies ar sevi attīstību, personības pilnveidošanu. 

FOTO: Shutterstock.com

Ipaši ieteicams uzsākt jaunas mācības, atrast jaunas aizraušanās un hobijus. Dvīņi, izvirziet sev mērķi un tiecieties uz to! Šis jums būs ļoti radošs un veiksmīgs gads. Droši varat ķerties klāt ne tikai iekšējās pasaules pilnveidei, bet arī uzlabot fasādi. Padoms – mācieties nošķirt domas no emocijām. Viedums un lēnprātība jums ļoti palīdzēs. Saglabājiet savu labsirdību un pozitīvismu, tas nesīs jums veiksmi.  Vairieties no pašplūsmas!

 

Mīlestība
Dvīņi šogad būs ļoti aizņemti paši ar sevi, bet jūsu otra puse to cienīs un novērtēs. Laulība un ilgstošas attiecības  būs stipras. Tie Dvīņi, kuri vēl ir attiecību meklējumos, atcerieties – viss sākas no jums pašiem. Šis gads dos svētību visām attiecībām, kur Dvīnis būs pašpietiekams, piepildīts un savā ziņā laimīgs!

Darbs/Nauda
Necīnieties pret rutīnu un sistēmu, bet pieņemiet to. Vēlmes un sapņi par individuāliem projektiem vainagosies ar panākumiem, bet ilgtermiņā, proti, pusotra gada laikā. Tas ir saistīts ar Jupitera tranzītu, kas noris no 2020. gada līdz 2021. gada martam.

Reklāma
Reklāma

Veselība
Jūsu organisms strādās kā Šveices pulkstenis. Dvīņi 2020. gadā īpaši rūpēsies par savu veselību, jaunības saglabāšanu. Tas arī veiksmīgi izdosies. Vienīgi jāsargās no ekstrēmiem, pārlieku azartiskiem sporta veidiem. Palieciet pie pārbaudītām vērtībām, un, ja piekrītat  apgalvojumam, ka veselība ir galvenais, tad 2020. gads būs patiesi izdevies.

 

Avots: www.jauns.lv

Saistītie raksti