Lielais horoskops 2020. Vēzis

Vēži ir visjūtīgākā no visām zīmēm, tostarp vispievilcīgākā un maigākā. Vēzis ir īsts saimnieks, atvērs savu sirdi ikvienam, kas nāk ar labu. 2020. gads būs veiksmīgs karjerā un biznesā, tomēr vēlams atbrīvoties no nevajadzīgām šaubām un bailēm. 

FOTO: Shutterstock.com

Visus aizvainojumus atstājiet vecajā gadā, jaunajā ņemiet līdzi tikai iedvesmas buķeti, pilnu ar sapņiem un labiem nodomiem. 2020. gadā jums pavērsies jaunas iespējas, paredzamas jaunas iepazīšanās. Lai gan šis ir finansiāli ļoti veiksmīgs gads, centieties naudu novirzīt nopietniem projektiem, biznesa mērķiem, kas īstenosies 2022. gadā.  

 

Mīlestība
Nestiedzieties un nesasteidzat! Tas īpaši attiecas uz tiem Vēžiem, kuri ir ilgstošās attiecībās un, iespējams, jūt, ka dzirkstele grasās apdzist. Jaundibinātos pāros Vēžiem ieteicams attiecībās būt vieglākiem, gaisīgākiem, ar humoru, pat bērnišķīgu prieku. Centieties neanalizēt ar prātu, bet just ar sirdi.

Reklāma
Reklāma

Darbs/Nauda
Gadā pirmajā pusē var būt sajūta par iespējamu dīkstāvi, tomēr jau februāra izskaņā fortūna būs jūsu pusē. Nevilcinieties, ķeriet iespēju aiz astes, un tad Žurkas gads nāks ar veiksmīgām pārmaiņām darbā.

Veselība
Taupiet spēkus! 2020. gads būs kā skrējiens vāveres ritenī, tapēc centieties rast balansu starp darbu, pienākumiem un atpūtu. Ieklausieties intuīcijā un stipriniet savu imunitāti – tas ir jūsu enerģijas avots. Bagātiniet savu uzturu ar vitamīniem, minerālvielām un gaišām domām, lai ir spēks un enerģija katrai dienai.

Saistītie raksti