Lielais horoskops 2020. Jaunava

2020. gads Jaunavām būs ļoti veiksmīgs, produktīvs un daudzsološs. Svarīgākais ir zināt, ko pašas vēlaties – mentāli, emocionāli un fiziski. Un vēl – ko vēlaties atstāt vecajā gadā. Kad šie saraksti gatavi, tad tikai uz priekšu! 

FOTO: Shutterstock.com

Lieliskas iespējas pavērsies tām Jaunavām, kas allaž tiecas uz ko jaunu. Tāpēc zelta vērts padoms – neļaujiet sev slinkot! Esiet aktlātas pašas pret sevi, izmantojiet savus resursus lietderīgi. Gads sāksies ļoti mierīgi, bet no 12. maija tiks dots starts dinamiskam, radošam periodam. Tas būs labvēlīgs, lai ceļotu, lai mācītos, lai realizētu sapņus. Septembrī būs aktuāli darba procesi. Esiet uzdevumu augstumos – iespējama konkurence! Varbūt lielākas spriedzes iemesls būs nopietnas pārmaiņas kādā dzīves jomā, bet tas vedīs uz attīstību. Tieši rudens būs labvēlīgs biznesa uzsākšanai, sevis pierādīšanai, jaunām darba uzvarām.

 

Mīlestība
Venera 2020. gadā Jaunavām būs ļoti labvēlīga. Prieka vēji pūtīs laulības ostā, ilglaicīgas attiecības sniegs gandarījumu. Arī jaunu attiecību veidošana vainagosies ar panākumiem. Veiksmīgākais laiks mīlas priekiem būs aprīlis–augusts.

Darbs/Nauda
Jaunavas – acis, ausis vaļā! Karjerā gaidāmas ļoti izaicinošas situācijas,  turklāt bieži un daudz, bet tieši tad varēsiet sevi vislabāk pierādīt un parādīt! Ieteikums – neguliet uz veciem lauriem! Aktualizēsies ārzemju braucieni, komandējumi vai darbs ar ārvalstīm. Tāpēc ieteicams apgūt valodas un atjaunot sen aizmirstas zināšanas. Saspringtajā ritmā  atliciniet laiku arī draugiem un mīļajiem.

Reklāma
Reklāma

Veselība
Atcerieties par sevi! Jaunavas vispirms vēlēsies parūpēties par citiem, tāpēc sasprindzinājums un nogurums var ņemt virsroku. Esiet aktīvas – tas tikai dos vairāk enerģijas un iedvesmas! Noderēs viss – pirtis, pastaigas, peldēšana, skriešana… Tikai jākustas. Sargājiet venozo, limfātisko sistēmu un asinsvadus – tas ir jūsu enerģijas centrs.

 

Ieskaties: www.jauns.lv

Saistītie raksti