Lielais horoskops 2020. Svari

Svariem šis būs brīnumu un pārsteigumu bagāts gads. Pavērsies daudzi jauni ceļi, īpaši profesionālajā jomā. Ļoti labvēlīgs laiks, lai kāptu uz augšu pa karjeras kāpnēm. Iespējams algas pielikums vai jauns, reprezentablāks darbu.

FOTO: Shutterstock.com

Esiet pārliecināti par sevi un savām spējām, rīkojieties droši, tad izdosies realizēt vispārdrošākās ambīcijas, un pat labāk nekā cerēts. Jau gada sākumā būsiet pilni spēka un iedvesmas – lieciet to lietā. Kaut gan ziema ir gada klusākā sezona, jums tas būs devītais vilnis, kad gribēsies gāzt kalnus. No maija aktualizēsies partnerattiecību sfēra – šis laiks būs vislabākais, lai izrevidētu savas personiskās dzīves skapjus un kumodes. Gadu noslēgsiet ļoti harmoniski, jo visas planētas oktobrī, jūsu dzimšanas laikā, būs īpaši labvēlīgas. Nepalaidiet garām šo veiksmes laiku, kas tā vien pieprasa, lai jūs sāktu ko jaunu, īpaši nekustamā īpašuma nozarē.

 

Mīlestība
Svari kā allaž ir neatvairāmi, tāpēc uzmanības netrūks. Esiet draudzīgi un saprotoši pret savu otro pusīti, jo iespējamas Otello cienīgas scēnas. Tomēr attiecību sargeņģelis jūs pavadīs visa gada garumā un pasargās no pārsteidzīgiem lēmumiem un emociju izvirdumiem.

Darbs/Nauda
Metiet izaicinājumu paši sev un realizējiet savus sapņus un ambīcijas! Tam ir īstais laiks. Tomēr, tomēr… Pirms ļoti svarīgiem lēmumiem  izsveriet visus par un pret. Uzmanība nenāks par ļaunu, tieši otrādi – tā palīdzēs sasniegt vēlamo.

Reklāma
Reklāma

Veselība
Svari ir labākie padomdevēji, lielā šķīrējtiesa, bet tas var novest pie emocionāla noguruma. Un sekas – veselības problēmas. Padoms – centieties citu likstas neuztvert personiski! Bet galvenais –  atrodiet laiku atpūtai. Aktīva un harmoniska atpūta ir jūsu veselības zelta atslēga. Sirds ir Svaru enerģijas centrs, tā jāsargā visvairāk.

 

Avots: www.jauns.lv

Saistītie raksti