Bietes
-
Zupas un buljoni
Borščs uz ugunskura – sildoša zupa āra pasākumiem
-
Gatavošana pa soļiem
5 dažādas idejas, kā pagatavot bezgala gardu biešu zupu
-
Ievārījumi un konservi
Netaupam līdz pavasarim! Sirmais iesaka ēdienus, kuros iederēsies vasarā iekonservētie labumi
-
Salāti un uzkodas
Garšas baudai un dzelzs veselībai – spinātu salāti ar bietēm, granātābola sēkliņām un kazas sieru
-
Zupas un buljoni
Kā restorānā – biešu biezzupa ar mārrutku krējumu
-
Salāti un uzkodas
Biešu un olas maizītes spēcinošām brokastīm vai sātīgai uzkodai
-
Ievārījumi un konservi
Boršča sagatave ziemai – var ēst arī kā salātus
-
Gatavošanas padomi
Pastinaks, bietes, rācenis – idejas, ko gatavot kartupeļu vietā; PLUS padomi, kā sakņaugus apēst garšīgi
-
Dārzs
Kad ir īstais brīdis novākt burkānus, bietes, kartupeļus un ķiplokus?
-
Salāti un uzkodas
Recepte dārza svētkiem vai Līgo galdam: biešu un skābēto kāpostu salāti
-
Salāti un uzkodas
Mana vitamīnu deva – svaigie salāti ar rukolu, bietēm, apelsīnu, valriekstiem un siera bumbām
-
Salāti un uzkodas
Marinētu biešu tartes
-
Salāti un uzkodas
Krāsainie biešu čipsi – prieks acīm un vēderam
-
Salāti un uzkodas
Marinētu biešu salāti
-
Veģetārie ēdieni
Biešu pastas mērce (pagatavo lielākā daudzumā un sasaldē)