Ātrs deserts svētkiem – jogurta saldējums

Brīvdienas laukos raisa asociācijas ar ogām, ogas – ar viegliem desertiem. Lūk, pavisam vienkāršs saldēdiens, ko ātri vien var pagatavot, kad laiskās brīvdienās bērnus, sevi vai viesus ir vēlme palutināt ar kādu gardumu.
Ieteicams baudīt dažas stundas pēc ielikšanas saldētavā.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Ieteicams baudīt dažas stundas pēc ielikšanas saldētavā.

Nepieciešams:

  1. mīļākais jogurts;
  2. ogas;
  3. saldējuma trauciņi.
     

Gatavošana: 

  • Trauciņos kārto ogas, 
  • ielej jogurtu un liek saldētavā sasalt. 
     
Reklāma
Reklāma

Piebilde: jogurta saldējumu ieteicams baudīt dažas stundas pēc ielikšanas saldētavā, bet neatstāt tur to ilgstoši. 

Saistītie raksti