Gardais rabarberu rausis

Rabarberu rausis, kura mīkla gatavota no kefīra!

FOTO: Shutterstock.com

Vai vasaras sākumā ir atrodams labāks rausis par rabarberu rausi?:)

 

Sastāvdaļas:
2 olas
1 krūze kefīra
2 krūzes miltu
1 krūze cukura
pustējkarote sodas
500.gr krējuma
un vel pus krūzites cukura.
rabarberi                             
kanēlis

                                                                                           
Gatavošana:

1. Bļodiņā iesit divas olas un pievieno krūzi kefira, kā arī sodu un krūzi cukura.Tad to visu samaisa ar mikseri. Tad pievieno miltus un atkal visu kārtīgi samaisa ar mikseri.

 

2. Cepamajā pannā ielej mazliet eļļas un izsmērē. Tad ielej sagatavoto mīklu un pārkaisa to ar sagrieztajiem rabarberiem.

 

3. Tad samaisa krējumu ar cukuru atsevišķā traukā un pārlej pāri rabarberiem, kas ir uz cepamās pannas. Kad tas ir izdarits pārkaisa vēl tam visam kanēli un nedaudz cukura. Cep 200.grādos 25.min.

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Sastāvdaļas