Biezpiena pončiki

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Samaisa visas sastāvdaļas, pievienojot cukuru, vaniļas cukuru un kanēli pēc garšas. Miltus un mannu var likt pusi uz pusi, bet var arī iztikt tikai ar miltiem. To daudzums – tā, lai mīkla ir pietiekami bieza, lai uzveltu bumbiņu. Katliņā ielej eļļu; kad tā uzkarsusi, met iekšā bumbiņas – tās var gan ripināt rokās, gan mest mazas piciņas ar tējkaroti. Kad brūnas, jāceļ ārā, jāatdzesē un jāpārkaisa ar pūdercukuru. Vienkārši un bērniem ļoti garšo!

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Eļļa - 1.pudele
  • Milti/mannā
  • Cukurs pēc garšas
  • Olas - 2.gb.
  • Biezpiens - 2.paciņas
  • Vaniļas cukurs
  • Kanēlis
  • Šķipsniņa sodas
  • Pūdercukurs rotāšanai