Pončiki

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Viktorija Kuprijanova

Ņem 2 olas, sakuļ ar cukuru, pievieno šķipsnīti sāls (pēc garšas) pievieno paniņas, miltus sodas tējk. (dzēš ar etiķi). Visu sajauc (es ar mikseri). Mīklai jābūt diezgan pabiezai, lai var ar deserta karoti  paņemt un likt vārošā eļļā (katliņā lidz pusei), lai pončiki peld. Apvāra no abām pusēm, ņem ar putu karotīti  no eļļas, atdzesē un apkaisa ar pūdercukuru, ja grib. Labu apetīti!

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Paniņas vai kefīrs - 1.litrs
  • Milti - 500.g
  • Olas - 1 - 2.gab
  • Cukurs,sāls,
  • Soda (dzēsta ar etiķi)
  • Eļļa - 1/2.l